Redigering i VSCOcam.

Några undrade hur jag redigerade mina iPhone bilder. Gör det 99% av gångerna i VSCOcam! Fantastisk app asså. Man har även en egen ”feed” där man kan ladda upp bilder så andra kan se, lite som Instagram fast man kan inte gilla bilden eller något bara redigera den och lägga upp om man vill. Appen är självklart gratis oxå, hur bra?!? Här ovanför ser ni en redigering jag använder på vissa bilder. Och ni ser även hur man gör ovanför.
Använder först filtert LV3/Levis. Sen redigerar ja dem som ovan, och Highlights tint och Shadows tint får man bestämma själva, men hade +2 på highlights och +12 på shadows! Fotar med en iPhone 5S btw.
 
Sitter och kollar på Finding Carter just nu. Såå himla bra serie, älskar den! Ska forsätta att kolla på några avsnitt sen måste jag gå och fixa mig sen sova. Sovmorgon imon, himla skönt!!
 
Idag har jag äntligen varit ute och raceat med Kalle!! Åhh så härligt det var :’D Red även ut, brukar ju gå ut och sen hoppa upp när vi ska börja galoppera eller vända hemåt (bara för han brukar ibland gnägga och gå väldigt sakta och sånt när vi rider ut själva, så brukar gå vid hans sida istället för han känner sig säkrare då), men idag satt jag faktiskt på honom när vi red ut haha! Och de var stor förändring och han var superduktig, blev ett gnägg men inget annat, superstolt över honom! Sen raceade vi och hoppade alla hinder osvosv, han var såååå pigg hahah. Sista racet i skogen, heeeerregud, och hindret och allt hahah, damp asså, så himla roligt var det och de verkade som att han tyckte det var riktigt skönt att komma ut och bara släppa på allt och studsa och dampa 😉
 
Nej nu ska jag kolla vidare, hörs imorgon, freeedag <3 xx

23 reaktioner till “Redigering i VSCOcam.”

 1. Mysiga bilder och vad roligt att höra att det går framåt med Kalle, måste vara en härlig känsla när det funkar!:)
  sv: Tack så mycket, första bilden är min favorit också!:)

 2. Kul att se 😀
  SV: ja det var så mysigt så 🙂
  Jaa men tänk, jag såg det 🙂 Jag gillar också Cornelia hur mycket som helst. Men då jag inte är jättemycket fotomänniska (mer än vanligt liksom) så gillar jag hennes blogg mer överlag, liksom det personliga och så 🙂

 3. Jag brukar också använda VSCOcam typ hela tiden, love it! Kul att se hur du brukar göra 🙂
  Sv: Åh taack va jag blir glad 😀 ❤
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *