Original-Camera Raw-Photoshop

Skillnad va? 😉 Haha en stor skillnad tycker jag. Från Original till Camera Raw är ju nästan mest. Ljus, kontrast, skuggor, lyster, mättnad, klarhet och färgtemperatur. Sen förstärkt de i Photoshop, kurvor (alla 4 olika färger), rosa färglager, fotofilter, lyster, selektiv färgändring och färgbalans 🙂 Vad tycker ni?
 
Imon, imon, imon… får vi jullov!! Alla har typ fått idag så man bara tack så mycket :):):):) Gjorde sista redovisningen idag och de gick väl okej, taggad att göra det nästsista dagen liksom.
Har varit ute en runda på Kalle i duggregnet (åhhh sånt jobbigt så man typ blir infekterad i ögonen för de sticker osv hahah) och mökret. Han var väldigt pigg och på hugget hahah, så söööt :’) Red lite överallt och köttade och han var väldigt positiv till överallt där jag vände och vände tillbaka osvosv, duktig! Skulle över en väg (var i trafiken och red bl.a) och upp för en backe och vända där uppe och då red vi över vägen och så var en bil framför oss, även så kom en bil framför oss mot oss och möte oss, sen kom en bil bakom oss, så de var kaos, för Kalle var typ instängd liksom, men han bara gick där, coollugn hahah, tur man har en trafiksäker häst, 1000% asså. Han tror verkligen inte bilar kan skada honom, t.ex så vill han alltid gå på storvägarna, mitt i, och han bryr sig inte om bilarna kommer bakom/framför. Han var kanske en bil i sitt förra liv, vem vet..
 
Nog med det! Ska nu kolla vidare på GOT med mina fina strumpor i håret (strumpmetoden :’D). Hörs imon! xx

23 reaktioner till “Original-Camera Raw-Photoshop”

  1. Fotar du alltid i RAW? Själv tycker jag det är asjobbigt sen när man ska redigera bilderna efteråt haha x’) men det blir oftast fett mycket bättre dock haha
    Kraaam ♥♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *