”I don’t need air cause I breathe her”

Gråter nu när jag sitter och skriver detta inlägg med denna låt på. (världens finaste låt❤) Vill bara ägna detta inlägg till min bästa vän, för jag älskar henne så mycket. Hon har varit vid min sida sen vi var 2 år, alltså i 14 år?!? Släpper aldrig henne, aldrig ❤
 
Bilderna är från juni 2013, så väldigt gamla hehe. Måste ut och fotografera riktigt igen, så längesen, fattar inte varför haha.

39 reaktioner till “”I don’t need air cause I breathe her””

  1. Åh jag vet inte ens vad jag ska säg! Världens finaste är du ♥♥ och jag älskar dig såå mycket, får panik nästan. Du kommer alltid vara min bästa vän, alltid alltid alltid!!!!! I LOVE YOU ♥♥♥♥♥♥ I WILL NEVER LET YOU GO BEBO♥♥♥♥

  2. Vilka härliga bilder och roligt att ni hängt ihop så länge…låter som du har en vän för livet där!:)
    sv: Tackar så mycket!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *