Fina typsnitt

Några ville att jag skulle tipsa om några typsnitt så här är några fina. De finns att ladda ner på dafont.com!
 
Slutade 11 idag, som vanligt på måndagar haha. Sen kom jag hem och hade ingen nyckel så fick cykla till lillebrors skola och ta den av honom, lagom glad jag var för det haha :’)
Har inte gjort något annat, varit i stallet och lekt lite med Kalle. Längesen vi lekte riktigt och sprang runt och dampade haha. Han var väldigt duktig!! Och han tyckte det var väldigt kul men eftersom han är LBI (Left brain introvert) så är han ju som han är haha, men han var väldigt duktig men märkte sen i slutet att han tyckte de räckte så då gick vi in.
 
Nu pratar jag med Ida, Albin, Emil och Hampus på skyyype. De bästa gänget juuuueeeee. Jajaja, ska dampa vidare nu, hörs imon, xx

19 reaktioner till “Fina typsnitt”

  1. Åh så snygga!! 😀
    Sv: Jaaa det ska bli sååååå kul!!! :DD
    Ja, säg tid å plats, I’ll be there!! 😉 KRAM❤

  2. Superfina fonter, älskar british quest 😀
    sv: Jaa jag älskade den! Tror också att del 2 kommer vara super, har läst böckerna men tror att de gör sig bättre på film när det är så mycket "action"-delar!

  3. Så snygga teckensnitt! Jag brukade ladda ner innan jag bytte dator men har inte gjort det nu, haha… Men om det står "free for personal use" får man väl använda den på bloggen, fb osv om man inte tar ut vinst? Eller hur fungerar det egentligen? Kram!

  4. British Quest var ju himla fin! 🙂 Laddar du ner dom till photoshop för att göra sånna här font-tips eller hur gör du? 🙂 Skulle också vilja tipsa om mina favoriter man har inte photoshop längre så vet inte riktigt hur jag ska göra det snyggt haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *