Punkter om mig

Jag är en riktigt perfektionist. Flera gånger händer det att jag laddar upp bilder på bloggen men sen redigerar jag om dem i Photoshop, helt annan redigering eller bara lite mer ljus och kontrast, och lägger upp dem på nytt haha.
Jag hatar avocado mer än allt typ. Bara lukten får mig att seriöst spy hehe. Och om jag äter det, aksjdnaksdn usch asså haha.
Jag vill gärna (eller ska hehe) tatuera mig något smått sen. Sååå fint! Tycker även att navelpiercing är sjukt snyggt och skulle kanske vilja göra det oxå.. dock vet jag inte hur min kropp reagerar för när jag tog öronen blev de infekterade, de var inte skönt hehe. Fick låta de växa igen sen tyvärr..
Nästa sommar ska jag jobba aset av mig (literally) så jag cashar in maaaaaassa pengar som jag sen ska shoppa för. Troligtvis blir det en Michael Kors väska eller två hihi..
Första dagen på gymnasiet var väldigt bra. Känner mig supernöjd med allt hittills. Gick ju typ igenom allt och så, ska bli intressant att lära känna alla i klassen osvosv.
Sista punkten fick typ bli mer vad som har hänt idag haha.

Japp, brist på tid och så. Nu när skolan drar igång och vi går en del långa dagar så kommer bloggen kanske vara lite seg. Två dagar slutar vi 10 i 4 och kommer då hem kanske vid 17.20 liksom. Sen upp till stallet och rida min dubbi, 2h där om jag inte stressar hehe. (Egentligen 3h med mockning, mat osvosv, men min snälla mamma fixar detta alla vardagar, tacktacktack<3<3). Mat (ofc uknow), läxor, duscha och så när man kommer hem. Jaaa kommer inte ha någon tid över knappt, men ska verkligen försöka, ska klämma in alla mina tv-serier oxå (good luck Ida).
Men ja, får väl ta igen det mesta på helgerna, svara på kommentarer och göra massa inlägg då så jag kan publicera i veckan liksom haha 😉
Som jag skrev där uppe, första dagen var super. Så skönt med ny skola, ny klass och inriktning media! Nej nu måste jag gå och fixa mig och sen sätta på senaste Teen wolf troligtvis, xx

9 reaktioner till “Punkter om mig”

  1. Jag har haft piercing i naveln tre gånger och jag kan säga att naveln är det stället som är lättast att få infektion i. Men det beror också helt på vad man har för kropp och hur den reagerar vid saker och ting. Min kropp stöter bort navelpiercingen (därav har jag tagit tre gånger och tagit ut varje gång), men jag fick aldrig någon riktig infektion. Jag var nära på att få det. Men sen beror det på vad man har för rengöring, om man fastnar i saker (typ byxorna eller tröjan), hur man sitter och hur man tvättar det. Om du vill ha det så tycker jag absolut du ska testa! Funkar det inte så är det bara att ta ut den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *