porträtt på min fina

Hur fin är han inte dåååå? Första asså, japp posarn. Andra oxå hahahah jag vet snyggast. Trean har ni sätt innan men har den bara för den ska vara jämte den andra så de blir snyggt osv 😉 Hannas mamma, Marie har tagit dessa bilderna med min kamera, sen har jag redigerat.
 
F R E D A G! Yaaaaas! Så skönt, för är så trött haha. Sååå himla mycket information och intryck första veckan, även är man ju inte inne i rutinerna riktigt hehe. Men de är inte alls farligt att de snart är måndag igen, har faktiskt riktigt kul på gymnasiet (nu iaf haha) (och omg att jag säger detta ens), så härlig klass och såå. Dessa 3 åren kommer bli great.
 
Var ute på en lång härlig skrittrunda idag. Blev galopp och hinder oxå dock, asså från 0 till 100, galopperade upp för galoppbacken som är såå himla rolig. Sen kunde jag inte motstå alla hindrerna i skogen så tog de några ggr. Mycket kul tyckte Kalle då haha. Han hade så himla bra skritt hela rundan oxå (t.o.m på ditvägen shit), gick på riktigt bra. Men de är ju kallare nu än innan och man märker på honom att han är mycket piggare haha.
 
Ska fixa Mace lite nu. Rensa lite stuff och göra honom lite snabbare, trimma helt enkelt. Sen blir de tv-serier och sova, är kajndaksjn trött haha! xx

20 reaktioner till “porträtt på min fina”

 1. Vad fin! Älskar bilden man ser tänderna på 🙂 Så rolig!
  Svar: Tack! Jag gillar den med, så får se ifall det blir en förändring eller ej.
  Tack snälla! 🙂 Kram

 2. Åh, vad fin han är 🙂 Min morfar har också en häst som heter Kalle men jag vet inte vad det är för ras, ingen Ponny i alla fall, hehe.
  – Det var superduper gott verkligen! 🙂

 3. Tack snälla du!
  Så mysiga och fina bilder på dig och din häst! Kärleken till en häst är så speciell och den syns i dina bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *