pics från öland

Lite bilder nu från Öland! Glömmer typ alltid att fota allt med mobilen så egentligen skulle jag fotat mer hehe 🙂
 
Heeej allihopa!! Imon ska vi hem från Öland, längtar haha! Vill hem till min älskade dubbis, saknar honom så <3 Även till Mace och Wi-fi lol :):):) 
Vi har det jättebra här iaf och det går väldigt bra för min lillebror i deras cup. De har vunnit 3 av 4 matcher och är vidare till A-slutspel. Så får se hur de går imon!
Har vi varit på Ölands köpstad för jag ville kolla om den jackan på Lindex fanns i min storlek och de fanns den så fick den av pappa hehe, taack <3 Kommer visa den, äääälskar den så mycket! Var även inne i en inredningsbutik som var rena drömmen, köpte en sak där som jag har letat efter så himla länge, kommer visa det oxå. Pappa och jag åt sen kroppkakor, de var sååå goda!! Såg en snygg där sen som jag skulle ta kort på meeeen såklart så kom han inte ut flera ggr, han sommarjobbade nog där :):):) haha jaa
Var nere vid hamnen och fotade massa fina bilder, även vid fina havet som vi bor vid. Skulle hyra Segway idag oxå men tyvärr så skulle dem stänga så ska göra det imon, åh de kommer vara så kul haha 😉 Har besökt lite andra fina ställen oxå, Öland är så fint!
 
Kommer hem imon som sagt och ska sen upp till Kalle så snabbt som möjligt, ska nog ut och bada med honom hihi.
Sen fixa allt på bloggen, svara på kommentarer och så. På måndag är det Ullared som gäller, så gött!! Så kommer nog inte uppdatera då, kanske beroende på när vi kommer hem och om jag orkar det då hehe. Kanske ska göra en haul på det jag köper? Om jag köper något intressant 😉
 
Jaja! Nu ska jag nog gå och fixa mig sen läsa en min bok. Inte så mycket att göra  här haha, nätet är inget att hurra för precis och Wi-fi fungerar inte hehe. Godnatt finisar xx
 
OCCCCH GLÖM INTE TÄVLINGEN OM DRÖMFÅNGAREN LITE LÄNGRE NER PÅ BLOGGEN!! HÄÄÄR ÄR LÄNK!!
 

21 reaktioner till “pics från öland”

  1. Glömmer också hela tiden att ta med mobilen haha, jättefina bilder i alla fall! Öland är verkligen en mysig plats på jorden 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *