music is everything

Något kreativt som jag fotade här om dagen. Längesen jag gjorde lite sånt haha, har inte haft tid och ja, måste sätta igång igen iaf 😉
 
Idag har jag fått två paket woopwoop. Ett från eleven.se och sen ett från nordicfeel. Skulle egentligen bara vara från eleven men den varan som jag skulle köpa var slut där, de stod att den fanns men sen när jag skickade efter varan så fick jag ett mejl sen att de hade blivit ett lagerfel, så fick beställa från nordicfeel istället. Superbra båda två, snabb leverans och så 🙂 Fick hem bareMinerals multi-tasking concealer, Moroccanoil Glimmer shine och sen en vanlig 2 in one borste till ögonfransarna och ögonbrynen. Lite prover oxå från eleven.
Alla pratar ju om Lush nu oxå, såg att de hade att man kunde välja 5 prover från deras hemsida för 0kr (eller ja frakten tillkommer för 50kr), måste göra det! Har hört så mycket om dem och de verkar ha väldigt bra och roliga saker, allt möjligt liksom haha. Erbjudandet tar slut den 31 augusti, så passa på!
 
Igår var jag vid Södra ringvägen med Kalle. Längesen vi var där och på ditvägen så var han rätt så seg och trött, de var ju väldigt varmt här igår och sol typ hela dagen så förstod honom. Så tänkte att han skulle vara väldigt lugn och så, öhhhhh, nej hahah. När vi väl kom dit så skulle vi börja galoppera och han bara omg yääää och bara kubbade iväg haha. Han tyckte det var sååååå himla kul! På hemvägen vid en backe fick jag såklart en fluga i ögat och ja där satt jag i full karriär snett barbacka med långa tyglar med en hand i ögat för att försöka få bort flugan hahahahah, palla stanna liksom???? Nej men Kalle sköter sig så bra, så bra 😉
När vi kom till sista backen, den långa, sista, där vi alltid tävlar och racear i full fart så tänkte jag att han skulle vara rätt så trött, dygnsur var han ju, jag med typ haha, svettigt assåååå. Men icke sa nicke, han köttade så snabbt så jag inte kände galoppen typ (fantastiskt är det, när de går så snabbt så man inte känner det knappt <3<3<3<3) och ja såklart i mitten av de så skulle han börja studsa och stanna och jag bara skrattade och bara ”Kalleeeeeeeeeee hahahah” han bara ”;);););););)”, fortsatte sen med mer studsande så ja haha. Är så van nu så sitter som klister you know.
Väldigt nöjd över honom, hade oxå de ”snällaste” tränset jag har (för trodde han typ skulle vara trött hehe), använder ju som sagt inte bett, så bettlöst då. Ett träns som jag har satt på nedersta delen av en grimma på, så fäster tyglarna i sidan där, de känns ju knappt när man tar, eller ja de beror ju på hur man tar, men jag har alltid långa tyglar och behöver nästan aldrig ta i honom, använder oftast bara rösten och sitsen. Stanna de är något han verkligen kan, fast han älskar att racea oxå haha!
 
Jaaaaaaoooo, ska och duscha nu. Hejhopp xx

19 reaktioner till “music is everything”

  1. Leva utan musik är svårt asså… Idag pajjade mina små hörlurar i ena hörluren så jag kan bara lyssna i en vilket suger haha 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *