”I’m just a believer that things can be better”

Lite mer rosor, dessa är hemma hos Linneus, på hennes gata. Min favorit är nog den första, för skärpedjupet och själva skärpan, vilken är er?
 
2 dagar kvar på sommarlovet. Vad händer??? Hur kan de gå så snabbt haha! Imon ska jag på kalas hos min kusin. Efter ska vi rida en snabbis sen kommer My för hon ska sova här för på måndag, sista sommarlovsdagen, beger vi oss till Emporia. Ska inte ha något speciellt egentligen, bara mysigt att åka dit med fin vän. Ska försöka att hålla i pengarna haha.. 
På kvällen sen när vi har kommit hem så kommer Ida till mig för hon ska sova här till tisdag då skolan börjar. Börjar ju som sagt på gymnasiet nu. Ska bli så skönt!
 
Annars har jag kollat på Orphan black hela dagen (så bra serie omg ja). Red ut till berg-o-dalbanan med Kalle i blåsten. Blåste ju inte så mycket i skogen (såklart haha) men när vi kom där de var öppet så blåste vi iväg haha nej men ja. Han var iaf jäääättepigg på berg-o-dalbanan, mycket för vädret och så 😉 Men lyssnade superbra, som vanligt hhehe. Hungrig var han oxå, såklart :):):) Gnäggade några gånger på vägen dit men känner att vår ”taktik” när de gäller rida ut själva (han gillar inte det så mycket, gnäggar och så, men gör aldrig något, men vill gärna att han inte ska gnägga och känna sig mer trygg), går ju med honom på vägen dit sen hoppar jag upp där vi ska galoppera eller där vi ska vända, ja ni fattar hehe.
Igår var vi vid JSB och galopperade cykelvägen, mycket pigg då oxå. Hoppade och lite sånt, han tyckte de var sååååå kul hahah. Dock hade de tagit bort ett av hindrerna, ett träd som hade fallit ner, så akjsdnakjsn :'( Kalle blev så ledsen, typ haha. Men de finns ett annat som tur väl.
 
Ska kolla på lite Orphan black nu sen blir de nog något av OUAT oxå. Snart klar med bådaa jaoo. xx

35 reaktioner till “”I’m just a believer that things can be better””

  1. Lika fina bilder som vanligt, hade jag varit du hade jag framkallat någon av de bilderna och ramat in i en fin ram 🙂
    SV: Ja oreo kladdkakan var helt magisk, kommer upp dumlekladdkaka nästa vecka, kanske kan vara något för dig med ? 🙂
    Kram

  2. Jättefina bilder! Du är otroligt duktig! Tycker du att det är viktigt att sätta sitt namn/symbol elr vad det nu kan vara på sina bilder? Tar folk dina bilder annars? Tacksam för svar! Kram 🙂

  3. Wow, så fina bilder!
    sv: Tack så mycket, är riktigt nöjd med den faktiskt. Dock känns de lite konstigt att den trots allt kommer sitta där hela livet haha! Men älskar sådana små, betydelsefulla tatueringar, så fler kommer det bli haha! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *