Dreamy landscape – action 4

Tryck på bilden för att ladda ner den!!
En ny action nu dåååå!! Längesen jag gjorde en och många har bett om en ny sen glömde jag såklart det men fick en kommentar nu idag om de igen och jag bara juste!! Bäst att ta tag i det direkt 😉 Iaf en ljus matt redigering typ, passar perfekt till sommar/vår landskap tycker jag, inte testat den på höst/vinter än men de kommer jag testa sen. Och läs jääääättegärna ”Terms of use” som ni får med när ni laddar ner den.
Ska nog öppna upp min deviantart igen och lägga till alla mina actions där, se om några tycker om dem där med 😉 
Som sagt, säg gärna till om ni har använt några av mina actions till era bilder, vill gärna kika in och kolla på dem isf 😀 Oooooch om ni har några problem med någon av mina actions eller något annat så är de bara att fråga!
Säg gärna vad ni tycker om denna ovanför och vilken ”typ” (svartvit, kontrastfull, matt, rosa, mjuk och ljus m.m m.m) av action ni vill att den kommande ska vara. xx
 
Här är video på hur man lägger in och använder actions.

22 reaktioner till “Dreamy landscape – action 4”

  1. Ja, Jag är mer än nöjd! Måste säga att din bloggdesign är hur fin som helst och jag testade din action på mitt inlägg "Påväg hem från Götet". Älskar hur bilden blev. Skulle du inte kunna göra en film där du berättar hur man gör en egen action? 🙂

  2. Men kära nån, vilka underbara bilder! Ser så varmt och härlig ut. Nu ska jag gå och sätta på mig dubbla strumpor, fylla upp ännu en kopp med te och ha med mig dina bilder i mitt inre så att jag slipper frysa ihjäl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *