de sista från öland

De sista bilderna från Öland! Älskar färgerna på första, sååå fiiint.
 
Sitter och lyssnar på världens finaste lista på spotify nu, en lista som jag har gjort, ”gråter lite bara/STELENA” heter den hehe. Bara fina lugna låtar från moments med stelena :’)
 
Har inte gjort något idag typ. Sovit ut och kollat på massa serier, senaste TW och PLL, sen kollat ikapp Awkward, hade några avsnitt där bara. Blir nog sen Orphan Black, så jobbigt när de inte ligger på swefilmer dock, inte jobbigt med texten absolut inte, kollar typ hela tiden utan haha men att man måste leta upp allihopa (har dock en bra hemsida med massa länkar men ändå hehe) och sen är jag ju sån att jag måste ha HD på dem haha.
Har fixat min deviantart idag oxå, så ni kommer i framtiden ladda ner actionsen därifrån, men man behöver inte konto eller något sånt, ni kommer få se sen 😉
 
Igår upplevde jag *hands down* den starkaste känslan jag ever har upplevt i hela mitt liv typ. (haha konstig mening typ). Grät non-stop (glädje/chokade tårar typ) och visste inte vad jag skulle ta vägen seriöst. Nej men kommer berätta mer om det sen i ett inlägg, handlar iaf om Kalle och mig, så alla ni horselovers som följer bloggen för iiiiinte missa detta! 😉
 
Nu kollar jag på smygstarten av Big Brother heheh, börjar ju imon. Hoppas de är braaa, suger att de har blandat Sverige och Norge dock, vill inte ha blandat hehe. Men 2012 sög verkligen, såååå himla tråkigt, alla låg bara och degade i soffan och alla som var där var så tråkiga. 2011 dock!!! Vääääärldens bästaaaa <3 Alla var så himla roliga och de hittade på massa saker och hade så himla mycket humor haha.
Godnatt finisar xx

37 reaktioner till “de sista från öland”

 1. Vilka härliga bilder. Ser ut som att man är i Grekland eller någon annanstans i Medelhavet haha ^^
  Sv: Tack så mycket, gillar den också jätemycket!

 2. Så himla härliga bilder!
  Svar: Ja, jag har hört detta. Hoppas den är lika bra på mina ögonfransar med 🙂
  Ja, men det är väl så. Öva ger färdighet brukar dem ju säga 😉
  Hoppas du har en bra helg!

 3. Varsågod 🙂 Brukar du vara mycket på Öland? Själv har jag bara varit där 1 gång men det var fint tyckte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *