badar med min finaste

Lite halvbrusiga bilder men fina ändå hihi. Fotograf är då finaste Linneus <3 Synd dock att vi inte är på ”solsidan”, asså andra sjön, är tyvärr skugga här på kvällarna, får rida till andra sidan och fota där med i fina solen!
Men jaaa, ser det härligt ut eller vaaaad???? 😉 Det är fantastiskt. På 6:an och 7:an oxå haha, han bara nu köttar viiii!! Doppar alltid hela huvudet i sen kör typ spansk skritt eller något 😉 Och 3:an, hahah söööteeee!
Längesen jag uppdaterade med bilder på min dubbi, lite tråkigt, men nu kommer det äntligen, kommer komma mer badbilder oxå. Måste fota oss och honom mer nu jaaaa.
 
Idag kommer haulen från Ullared läggas upp! Egentligen skulle den komma upp nu men det tar 100 år för den att komma upp på youtube hehe. Så ni får se den sen! 
 
Det är sista dagen idag oxå att anmäla sig till att vinna den fina drömfångaren som jag tävlar ut. Avgörs imorgon, HÄÄÄÄR ÄR LÄNK!!

31 reaktioner till “badar med min finaste”

  1. Men åååå vad mysigt!! Det där är mitt nästa projekt med min häst, att få honom att gå så långt så att vi badar tillsammans! 😀

  2. Så underbara bilder! Utstrålar mycket glädje och vänskap! 😀
    sv; Ja, verkligen! OneRepublic är riktigt bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *