ännu mer solnedgång

Solnedgångar och lite mer solnedgångar typ haha. Väldigt många solnedgångar denna sommarn, men de är ju så fiiint! Detta är på Eriksöre Camping på Öland.
 
Nuuu ska jag gå och fixa mig sen sovaa. Kolla på lite Pewdiepie ofc, får man inte glömma, okej de glömmer jag inte för kollar på honom hela tiden haha. För han är b ä s t okokok? Iaf ja för trött så har lite damp, som vanligt.
 
Var uppe hos Kalle innan ikväll och kollade till honom igen för han stupade framlänges innan ju hehe och landade på knäna. Men såren såg jättefina ut och han var superpigg och så. Skönt! Han älskar björnbär oxå, har massvis med det i hagen så jag gav honom massor sen gick han själv till buskarna och började äta från dem och jag bara ”neeeej ät inte upp våra björnbär!!” ”min hage bitches, äter vad jag vill” fick jag tillbaks då ;););) Nej men han bara omg detta var ju asgott. (han tänkte nog så ändåååå iofs)
 
Nej men vad jag pratar, som vanligt, fast jag inte har något att skriva om egentligen så blir det alltid mycket text, whyyyy???
Japppp beställde lite kläder från Bikbok innan oxå, fuuuu Ida sluta nuuu. Två par …. neeej ni får reda på det sen hihi osv.
 
Gud vad detta blev flummigt haha okej godnatt lovers :* xx
det enda som är seriöst i detta inlägget är ju bilderna haha, okej hejdå
kommer nog skriva om lite imon eller något
nej, no regrets
hahah okej looooool

25 reaktioner till “ännu mer solnedgång”

 1. Läckert!
  Svar: Ja, jag kände likadant. Så det var änna dags för kebab nu 🙂
  Du har köpt dem på festival alltså? Kan ju iofs kolla runt lite här i Göteborg under nästa vecka, då är Kulturkalaset och det brukar alltid slås upp massa stånd under den tiden. Man vet aldrig, kanske hittar jag en perfekt där 🙂 Tack för tipset! Ska in där och kika.
  Ha en bra fredag!

 2. Alltså jag dör fan varje gång på dina bilder!! Sååå fina, älskar den sista!!! :’DDD ❤❤
  SV: åh men söt-dub, taaaaack!!!!! :****** och ja eller hur haha, jackan är verkligen gjord för Ida Nilsson!! ;)))
  tusen kramar!!!!! ❤❤

 3. Åh fina bilder! Skulle göra typ vad som helst för att ha en sjö här där det inte är lika sällsynt som det är här med FINA solnedgångar! Är det för mycket begärt liksom?? 😮
  Hahahahh ååh, du verkar så härlig :’D Och du och Kalle verkar typ vara som ett gammalt par som tjafsar och håller på men ändå typ älskar varandra apmycket, aahahah :’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *