ännu mer bad

Hur söt på sista bilden dååå????? Suddade ut mitt face oxå för såg helt drogad ut lol, ville bara visa min söta ponny :’) Tungan på nästsista oxå haha, på 3 av bilderna såg han precis så haha. Fotograf är fina Linneus <3
 
Har precis ätit thaimat och är suuupermätt. Ska upp till Kalle nu och skritta ut en runda, lite trav med. Som sagt så snubblade han igår och gick ner på knäna och skrapade upp dem så blir bara lite lugnt idag.
 
Imon ska jag till farmor juee, jag och min kusin ska sova där i två nätter. Och kommer inte ha med datorn, så ni får annan uppdatering, eller vad man säger hehe. Nej nu måste jag sticka, xx

36 reaktioner till “ännu mer bad”

  1. Åh, ni är ju för goa verkligen! Så himla härliga bilder 😀
    Sv: Verkligen jätte roligt att få höra från dig hur allt började med att gå ut i vattnet och så. Senco har det ibland också lite svårt för att gå ut i vattnet, men fortsätter man bara att mana på så gör han det ändå till slut liksom. Men som sagt, det är bara till att fortsätta kämpa på tror jag nog haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *