Wednesday Challange: Moder natur

Denna veckan är temat Moder natur. Och som ni ser så har jag då stavat Moder natur med saker från Moder natur heheh. Så sprang ut idag och letade efter massvis med fina saker och sen in igen och pyssla ihop detta! Väldigt kreativt tycker jag, och jag älskar kreativt hehe. Älskar att behöva tänka lite extra och göra något extra, för jag kunde ju tagit en naturbild med kände att det var lite ”vanligt”. Så kom på denna idéen! 
Vad tycker ni om min tolkning?
Kika in på IdasLinns och Hannas för att kolla på deras tolkningar!


Gick och la mig rätt så tidigt igår för var rätt så trött efter dampet med stallkompisarna i måndag-tisdag. Var rätt så trött efter den sadelföreläsningen också. Den var tråkig haha. Man fick provsitta om man ville osv, dressyrsadel. Jag rider inte dressyr, inte markarbete och knappt med sadel så kände lix njaaaaa. Men hade iaf kul på bilresan typ haha, dunk och sånt, bjöds på fika där oxå haha, livet :’DDDD Men mamma var nöjd iaf och Hanna med. Vi har bokat tid, eller hon ska ringa så snabbt som möjligt så ska hon göra sadelprovning på Zaki och sen kolla hur den sadeln jag har på Kalle nu ligger. Den kan inte ligga så bra för han har haft den i hela sitt liv och den är jättesliten, så det kommer nog i vilket fall som helst bli en ny för den passar inte mig. Han gillar inte den heller, när jag lägger på den ibland så säger han emot. Han gjorde inte de i början men nu när han har byggt muskler så tror jag att den klämmer och är för ”hård”. Men han har inget fel på ryggen eller något, men det behöver ju inte synas så mycket, de kan ju ändå göra ont. Som sagt så rider jag så sällan med sadel så därför det inte syns heller.
 
Iaf jag gick och la mig 00.30 så tänkte att jag kunde gå upp typ 09.30-10.00. Men njaaaa, jag stängde ju av båda när de ringde och tänkte gå upp men såklart somnade jag och sov typ till 12.45 så jag bara KjSKJFNASKAJSFNKFN. Så sov nästan 13h, mer än halva dygnettttttt. Lol men ja, nu har jag verkligen sovit ut så imon får jag gå upp lite tidigare haha.
 
Ska snart upp till stallet och rida ut i det fina vädret!! Blir mycket galopp idag, gööööött, xx.

37 reaktioner till “Wednesday Challange: Moder natur”

 1. Underbar bild som vanligt! 🙂
  Måste bara också passa på att ställa en fråga.. Jag vet vilken kod det är jag ska byta ut för att få fler kategorier synliga bara det att jag inte vet til vilken kod jag ska byta så jag tänkte fråga om du har någon lusta att förklara / skicka koden till mig? Har kollat på videor och sidor, dock visar dem bara vilken kod som ska bort men jag får aldrig den nya hahah, tacksam för hjälp!
  Kram ♥

 2. eller hur!? 😀 Älskar att den är stor! fick dock inte plats med alla mina smycken i alla fall…xD men det gör inte så mycket…fick ner de flesta i den som jag använder så det är bra det i alla fall. 🙂

 3. Någon kommenterade på min blogg att jag skulle kolla in din blogg för våra var så lika hahha, din är bättre LOL x’d
  Blogga mer snälla? 😀
  Kram ♥

 4. Alltså jag är så otroligt fascinerad över din blogg. Du tar så otroligt fina bilder och är så himla fin själv Ida, precis som din blogg.
  Kommer definitivt kika in här ofta och tusen tack för din kommentar på min blogg. 🙂
  Ha en jättemysig påskhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *