Wednesday Challange: Faceless Portrait

Denna veckan var temat Faceless Portrait. Här fick man ju tänka lite extra men sen kom jag ändå på lite idéer! Så detta är min tolkning av faceless portrait. Bilden är ju faceless, inget ansikte. Sen redigerade jag in New York för jag kollar ju bort på bilden och det ser ut som om jag ”drömmer” lite. En dröm är ju att åka till New York, eller till USA överhuvudtaget och göra en roadtrip och besöka New York, Hollywood, Los Angeles, Las Vegas, Miami m.m m.m. Och drömmar är de bästa som finns! 
Vad tycker ni om min tolkning?
 
Kika in på IdasLinns och Hannas för att kolla på deras tolkningar!

47 reaktioner till “Wednesday Challange: Faceless Portrait”

  1. sv; Tack så jättemycket finaste du för att du ville ställa några frågor. TAAAAACK!!♥

  2. Sv: Haha nä det förstår verkligen inte jag heller! 😉 Men härligt verkar det ju tydligen vara 😉

  3. Riktigt fin bild.. och jag håller med dig…
    Vill tipsa om att jag har en liten påsktävling nu där du kan vinna en bodymist från viktoria secrets hade varit jätte kul om du ville delta!

  4. Superbra tolkning ju! Jag drömmer (eller ja, har bestämt mig för att jag måste) flytta till New York någon gång i framtiden hehe… 🙂
    Sv: Hihi, vad kul! Ja dem är bäst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *