this light

Looooovely ljus asså! Tog dessa bilder idag när jag var ute och fotade. På hemvägen från skolan igår så såg jag detta trädet och att lite blommor hade slagit ut! Så kubbade ut idag för hade inte tillfälle igår, tog typ 150 bilder, på bara detta träd haha! Ni kanske vet att jag älskar blommor mer än allt och älskar att fota det. Blommor är seriöst ett av jordens finaste skapelser.
 
Hade NP i Engelska idag, uppsats. Är nöjd med min uppsats! Så hoppas jag får bra på den 🙂 När jag kom hem så var jag som sagt ute och fotade dessa bilder, kommer massa mer! Sen har jag inte gjort så mycket. Var uppe hos dubben och fixade han och tränade på alla trix och de nya, riktigt duktig han är!
Annars har jag spammat sönder idag på snapchat, mina kompisar är really happy ;)) Om ni vill adda mig får ni gärna göra det, heter kallekalops! Skriv gärna vad ni heter 🙂
 
För övrigt så snöar det nu, eller gjorde, vet inte för ser inte ut haha. Men de kommer försvinna lika snabbt som det kom, som tur väl haha! Annars skulle jag typ svimmat :):):):)
xx

52 reaktioner till “this light”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *