Som i Kungsträdgården

Åhhh så otroligt fint!! Eftersom jag bor typ 300 år ifrån Stockholm och Kungsträdgården så har jag min egen här haha, ett träd lol hehe. Förra året missade jag blommorna, de hade överblommat sen när jag såg dem 🙁 Så detta året har jag haft stenkoll på det haha. Och igår var det äntligen sol, inte ett moln på himmeln och så varmt! Så cyklade dit och hoppades att de flesta blommorna hade slagit ut. Visste inte heller vilken typ av körsbärsträd det var, finns ju jättemånga! Har typ 4 olika runt mig som jag brukar fota. Så kom dit och då såg jag att det var precis som de i Kungsträdgården så jag bara YÄÄÄÄÄ sen fick jag damp haha lol :):):):) Tog kanske runt 300 bilder, på bara detta trädet haha. ÄLSKAR ATT FOTA BLOMMOR!!! Så har massvis att visa nu haha :’D
 
Idag. Idag äntligen. Idag ÄR DE PREMIÄR FÖR THE AMAZING SPIDER-MAN 2 FATTA NI HUR TAGGAD JAG ÄR JAG DÖR!!!!! My love andrew så jag kommer svimma så mycket <3333333 SEN INATT ÄR DE TVD OCH JAAAAAAAAA STELENA BABIES OCH STELENA VISIONS OCH BARA STELENAAAAAA HAR VÄNTAT PÅ DETTA SÅ LÄNGE!!!!! Ska ofc kolla live vid 02.00, NÅGRA FLER SOM SKA KOLLA???? Kmr svimma assååååå.
 
För övrigt så var bara detta ett dampinlägg, ni kan kolla på de fina blommorna iaf :):):) xx

62 reaktioner till “Som i Kungsträdgården”

 1. SV: Åh tack så jättemycket! 🙂 Hahha aa är fortfarande bara på första säsongen för började kolla nyss men är helt fast.
  Super fina bilder! Verkligen jättefina! Blev taggad på att cykla och leta efter körsbärsträd jag med haha

 2. Jättefina bilder! Skulle du nån gång kunna göra ett inlägg på hur du redigerar dina bilder? 😀
  Sv. Ja, va bra! Den är verkligen värd att se 🙂

 3. Åh så fint! Körsbärsblom är så himla vackert!
  Älskar dina bilder förresten, de är alltid så himla fint fotade och redigerade 🙂

 4. Åh så fint! Körsbärsblom är så himla vackert!
  Älskar dina bilder förresten, de är alltid så himla fint fotade och redigerade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *