fattar seriöst inte detta..

Första, andra, tredjefjärde och femte ❤ Har kanske missat några som har bloggat om mig? Isf säg jättegärna till haha! Är lite seg ibland hahah :’) Och alla dessa underbara kommentarer, jag fattar inte, att jag blir kallad förebild?! Typ varit en dröm och bli kallad det haha! asdknasjkdnak blir så himla glad, vet inte vad jag ska ta vägen haha :’)))) Och när ni säger alla dessa underbara saker om mig och Kalle, blir så glaaaaaad!! 
 
OOPS! Detta som kommer nu skrev jag i slutet av januari haha, har haft de som utkast för hade inte fixat allt med kommentarerna osv 🙂 Så tänk på att jag skrev det i januari, det var då den tjejen gjorde det inlägget!
.. jag fattar inte hur fina ni kan vara!! Denna fina tjej gjorde precis ett jättefint inlägg om min blogg (översta bilden), asså gud blev så glad att jag nästan började gråta ju haha! Varje gång detta händer asså och när jag får dessa underbara kommentarer. Att ni lägger ner tid på att kolla igenom min blogg och kommentera dessa underbara saker, SO MUCH LOVE TO ALL OFF YOU!!! ❤❤ Och även att jag hittade några av mina bilder på we❤it (är seg haha) som andra hade lagt upp, att de vill lägga upp MINA bilder?! Omg fattar inte, så ajsndakjdsna fina är ni!!
 
Detta skriver jag nu, asså den 14 april haha 😉 Igår tipsade hon här om min blogg, blev så himla glad och kom på att jag måste publicera detta inlägg nu! Ni betyder mest för mig och ni är anledningen till att jag bloggar! För ni är helt enkelt bäst!! xx

15 reaktioner till “fattar seriöst inte detta..”

  1. Din blogg är helt klart en av mina favoriter! Du förtjänar alla fina kommentarer och ord som sägs och skrivs om dig för du är sååå grym! Glöm aldrig det!! :DD ♥

  2. Men vilken boost att få så många fina lovord om sig och sin blogg på andras bloggar! Vad roligt för dig 🙂 Blev lite chockad när jag läste första även om jag visste att du var 15 så blev det som en chock igen när jag läste det haha. Man får absolut känslan av att du är mycket äldre i din blogg. För din blogg är så himla fin och mogen, även ditt sätt att skriva och uttrycka dig i bilder 🙂
    sv: Ja han var riktigt söt, framförallt när han kom och hade all sin vinterpäls 🙂 Men det var som du säger, riktigt sorgligt och hemskt. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *