2 år med världens finaste

Idag är de 2 år sen. 2 år sen Kalle blev min. Det var och är den bästa dagen i mitt liv, fatta lyckan. Han är de finaste jag har och jaknsdkasjndk kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom. De senaste året har de hänt massor av saker med oss. Positiva saker. Men absolut att vi har haft motgångar, men vi har alltid klättrat tillbaka till toppen och jag, och Kalle hoppas jag, har lärt mig så otroligt mycket om både honom, mig själv och mitt hästtänk. Nu när jag ser på honom så ser jag en mycket gladare ponny, som får visa vad han tycker och tänker. Det verkar iaf så. Jag hoppas att han är lycklig, och stolt, det är iaf jag. Puss på dig min finaste <3
 
OBSSS!! Om ni inte såg det, bildbomb där uppe haha 😉 Bilderna är från de senaste året! Har iaf firats med tårta, lååång borstning och fixning, mys och bus och tricken! Hoppas han är nöjd hihi xx

31 reaktioner till “2 år med världens finaste”

  1. Ni är så fina och du är stolt över Kalle och det förstår jag, men jag hoppas du är stolt över dig själv också för ni är bland det finaste som finns alltså!!!!!<33333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *