10 sanningar om Kalle och mig

Kalle har varit bettlös i hela 155 dagar! Den 8 november slutade vi helt. Velat över hela sommaren om det men sen så fattade jag inte varför jag velade, de är ju bara att sluta? För vi hade ju inte problem osv, nu tycker jag det är väldigt konstigt att vi inte slutade tidigare men är sååååå glad att vi har gjort det. Aldrig varit gladare! Inte Kalle heller hihi
Jag är väldigt spontan. Kan bestämma mig i sista minuten och ja sånt, planerar med massor av saker men ändå så är jag väldigt spontan och behöver inte ha allt planerat.
Kalle skulle nästan kunna leva i trafiken haha. När vi ska gå över storvägar så stannar han själv om han ser att de kommer någon bil och sen när den har kört förbi så börjar han gå. <- Han är smart lix. Även så vill han ofta gå på storvägarna, helst mitt i så han visar att de är han som own the road lix ;))))
Jag blir typ aldrig stressad haha. Jag är väldigt lugnt och bryr mig inte vad några andra säger om mig. T.ex stressad till skolan blir jag aldrig, för de bryr sig inte haha och om någon säger något dumt om mig så bryr jag mig inte ett skit. ”I don’t care what you think about me. I don’t think about you at all.” – Coco Canel <- Thaaaa king och bäääst.
Kalle är väldigt lättlärd. Vissa kan vara lite jobbiga, t.ex buga tycker han kan vara lite sådär haha, men annars så är han väldigt snabb.
Jag älskar att dansa, JUST DANCE ÄR BÄÄÄÄÄST! Och jag köttar med att få 5 stjärnor varenda låt, dansstjärna 😉
När Kalle vill bli kliad av någon hästkompis så börjar han, inte gnägga, inte frusta men hur kan man förklara det? Hahah, typ huhuhuh-a? hahah, typ som om de vill ha mat så kan de göra så typ haha. Iaf då gör han så typ hela tiden tills de börjar klia varandra. Även gör han så när jag ska komma och hämta honom (huhuhuh-a eller gnägga) och även när han följer efter mig och jag stannar, för han vet att han brukar få godis då haha 😉
Älskar uppmärksamhet och är verkligen inte den som är tyst (om sina åsikter osv då, eller ja annars oxå hehe) och tillbakadragen, utan jag kör på och har typ damp hela tiden och om de andra inte har damp och är tråkiga så frågar jag varför och tvingar de att få damp :):):) Dock händer de inte ofta för alla mina kompisar har damp, hela tiden haha.
Kalle har typ 300 olika färger haha. Nej men beroende på årstid. Vinter, inte klippt – typ mörkbrun men lite vinröd känsla heheh, klippt – typ nästan svart, nej men veerkligen jättemörk hehe. Våren, då börjar han byta färg så då har han i början gyllene rödbrun sen blir han helt prickig (de är han nu<3) och byter till en ännu ljusare färg, med prickar 😉 Sen mörknar han igen och ja så går de hehe. Så han har typ 4-5st olika.
Den personen som betyder mest för mig, förutom Kalle, familjen och kompisar osv, är Paul Wesley <3 Är är världens bästa och finaste hihi

51 reaktioner till “10 sanningar om Kalle och mig”

  1. Hej! Vilken fin blogg du har! Skulle bli så sjukt glad om du kollade och kanske till och med kommenterade lite på min också? 🙂

  2. sv: det är alltid kul att att höra andras åsikter. I ditt fall har du ju också haft en mamma som kan hästar, vilket har kunnat hjälpa dig 🙂 Jag håller med om att man kanske borde tänka ut lite mer NH tänk på ridskolor också, kanske inte bara men någon grupp i veckan där man rider bettlöst och så på de snällaste hästarna. För att man ska få testa båda delarna 🙂

    1. precis det tycker jag med!! 🙂 de flesta ridskolehästarna skulle egentligen inte behöva gå på bett egentligen, men men, det är ju typ så det ska vara, för alla har bett på sina hästar så då är de så haha 😉 de borde tänka igen, inte kolla vad alla de andra har 🙂

    1. ja asså de är helt obeskrivligt jag dödar mig själv går i tusen bitar svimmar hyperventilerar, dör snygg-döden dör alla döder (lol) kajfsakjfbaskfjbajk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *