tv-serie freak

1. Säg en tv-serie (eller film) som bäst skulle beskriva ditt egna liv.
Hmm.. TVD <3<333<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<33 hahah nej skojar, är ju inte omringad av vampyrer, häxor, hybrider och varulvar, tror jag.. 😉 Men det är nog PLL kanske, asså ingen mejlar oss och är A precis hahaha, men vi i vårt ”tjejgäng” är en av karäktarerna, för vi är väldigt lika dem, jag är Hanna och ja, vår vänskap och allt, och vi brukar skicka in lappar från -A i skåp och sånt hahahh! Noliferrrrrrrrrrs
 
 
2. Finns det några karaktärer som du älskar på tv men tror att du absolut skulle hata i verkliga livet?
Skulle nog småhatat Chuck ibland hihihih, alltså jag älskar honom och snyggaste ever, och Chair <33<3<3<333<33<3<3<3 Men ibland skulle jag nog blivit lite småsur på honom, men inget allvarligt, han är ju så sööööööt!!
 
 
 3. Om du fick radera en tv-serie helt från ditt minne, antingen för att glömma bort den eller för att kunna kolla om på den, vilken skulle det vara och varför?
TVD!!!!!!! KOLLA OM SÄSONG 1-2 HELA TIDEN ASFNKLASLFNALSFNALSFN delar av 3:an och 4:an men åh SE OM STELENA????? KAN DE BLI BÄTTRE!!!!k AKSNFASJNKJASNFKASJFN, doooock så kollar jag om de heeeeela tiden och de är som om jag kollar första gången varje gång, får panik varje gång och börjar gråta, för de är p e r f e c t
 
 
4. Avsluta meningen: ”Om jag missar ett avsnitt av min favoritserie (som jag aldrig kan se igen), så reagerar jag genom att…”
Då dödar jag seriöst mig själv, MEN GOOOOOOOOGLA!!!! Men asså nej, köpa på DVD och lfkanslkasdl, skulle bölat ihjäl asså
 
5. Vad är din rekordtid för att ha tittat igenom en hel säsong av en tv-serie?
ha ha ha ha, kollade klart på TVD (fram till 4a) på kanske 9 dagar? 😉 Kollade på 14 program på en dag (annars 8-10 st) och hann då med skolan, hästen och allt sånt annat hahahah, dock hann jag inte med bloggen, hade typ lite paus där bara för jag kollade på TVD hahahah
 
6. Om du bara fick välja en enda tv-serie att rekommendera till alla som frågade om tips, vilken och varför?
TVD!!!!!!! För att de är bäst och STELENA ASLFKNASLFNAFLAN OCH PAUL ÄLSKLING!!!!!!! De suger lite i slutet… beror på vilka man shippar hehehehehe men om 20 DAGAR BÖRJAR DE IGEN KMR AKJFNASFJKNAKSFJN
 
 
7. Välj en karaktär som du  skulle vilja byta liv med, och en som du endast skulle vilja byta pojkvän/partner med.
Åh Elena hihihihih, när hon är med Stefan :’):’):’):”):’):’) Annars även Serena för hon är sååååå snygg och lever lyxlivet, samma sak med Blair, för Chuck hihihihih och Clary för allt, Jace, shadowhunter hiihihihihihh
JA PAUL ÄR JU MIN ÄLSK SÅ ALLA SOM HAR VARIT MED PAUL!!!! (paul wesley) även så är ju Ed snyggast och ja akdnajdnkjdak. ÄVEN SNYGGASTE JAMIE (dock i bästa TMI) AKJFNASKJNASKDJN ÄLSK med clace oxå asdnaskdnaskdjnaksd
 
 
8. Vad är det konstigaste du gjort för att du varit så inne i en tv-serie? Be honest!
Hmm, asså jag har helt galen hela tiden, i TVD speciellt, ask my friends hahahaha, helt crazy, skriker, gråter, skrattar, skickar bilder på när jag gråter åt stelena för att hahahahahahahah, helt ofnadjankdja, lever mig in i serien och drömmer mig bort att jag är med i den
 
9. Avsluta meningen: Jag är en stor tv-nörd för att…
TV-SERIER ÄR BÄST FÖR ALLA SNYGGISAR
 
10. Tv-serie som får dig att gråta/må dåligt mest. 
TVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

här dör jag så akjdnvaksjfnask hårt
 
11. Tv-serie som får dig att skratta mest.

Hmm, TVD tror jag oxå där faktiskt, Gossip Girl oxå.. många serier!!!

32 reaktioner till “tv-serie freak”

 1. Den sista bilden får mig att vilja slänga mig på golvet och gråta och samtidigt hålla om Stefan..♥
  SV: Jag vet, det är jättetrist! Tack så mycket, mår mycket bättre nu! Krya på dig du med!

 2. SV: hihi det var det!! Åhh balders? Vad kul, var med där för några månader sen! 😀 antar att du bor ganska nära det då? 😉 låter som du haft en jättebra dag! 😀

 3. HAHAH DU ÄR GALEN BABY<3<3<3<3<3<3<3<3
  sv: nja det vet jag inte om du måste den suger, trodde bättre om den efter som Benson vart med men icke, jäkla porrfilm typ hahaha usch fyfan, säg till vad du tyckte om den sen. Ett riktigt bottennapp tycker jag att det var.
  NJAAAA DET HAR JAG INTE SETT ATT DET FINNS UPPSAT???<3
  JAAAAAAAAAAA DUBBBBBBBBBB JAG ORKAR EJ ASPFASDKÖFJASDKFJASLKDFJASLKDF 18 DAGAR NU OMFGOMFGOMFG HYPERVENTILERAR

 4. Nu är veckans blogg vinnaren utsedd och finns uppe på bloggen. Gå in och kolla om det blev just DU som vann! Om inte – anmäl dig till en ny omgång i samma inlägg 🙂
  Hoppas du får en fortsatt bra söndag!

 5. ASSÅ SISTA BILDEN!!!!!! JAg klara inte av att se Stefan gråta!!!!!
  Jag dör av längtan till säsong 5!!!! JAG KAN INTE VÄNTA MER GAAAAH

  1. JAG VEEEEEEET!!!!! NEJ ASSÅ DE GÅR INTE FÖR HAN ÄR DEN DUBBIGASTE (sötaste på mitt och mina kompisars språk hahah) SOM FINNS DUBBEN!!!! NEJ 18 DAGAR KVAR AMG SAMLA ASALJFNALSJFNALS SIG SJÄLV ASLKDALSKA DÖÖÖÖRRÖRÖRÖ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *