cute kittens

Sååååå söta! Sjukt svårt att ta kort på dem haha! Typ rädda för den stora svarta tjocka saken jag höll i handen :’)
 
Hittade igår en riktigt snygg killeeeeee på vine så jag dog lite och han har youtube och asså jag dör [KOLLA HÄR] ← holy mother of god, man dör och jag dog och nu avlider jag livet suger lite mer nu bölar igen älskling asså CAMERON ❤
↑ ni vet såna aksjfbhaskjfbaskfj feels
 
Har bakat vaniljscones idag, sååååååå sjukt gott! Mycket godare än vanliga och åååhhhh de blev perfekta! Kommer lägga upp sen hihi. Idag regnar de, och de kommer de göra imon och i övermorgon osvosv, roligt. Ja faktiskt, kan använda mina Hunter då hihihihi, sen vill jag ha höst nu så man kan ta på de vackra löven!
 
Igår red vi ut, mot långasjön och södra ringvägen, sen mot moa och ja allt hahah, barbacka ofc och min ponny var inte lite pigg om jag säger så hahahh! Sååååååå pigg, men de är bra, haha, slog nog rekordet med att galoppera snabbt med honom, fyfan! Och barbacka for life, åhhhhh hihihi, ← allt detta kan bero på att han vilade igår oxå haha.. lite grann iaf!
 
xoxo

59 reaktioner till “cute kittens”

  1. åh fyy vad söta! riktigt fin blogg! tänkte precis fråga om du gjorde designer men sen läste jag att du inte gjorde det.. attans 😉 har du tips på någon annan som du vet gör till andra?
    – ja så galet bra! En riktig "gråt film"

  2. Fina bilder och guud så söta katter! Såg att du har en 500D, hur är den? Jag ska köpa en ny och funderar på en 600D, är det stor skillnad? Om du har någon aning alltså haha, för det har inte jag.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *