in the sunlight

Tröjan som jag köpte för ett tag sen, från Bikbok! Älskar blommigt mönster som ni kanske har märkt haha :’)
 
Sitter och kollar på Skyfall, världens bästa bond <3 Och Daniel oxå mmmmm.
Stormen inatt, amg. Hela Asarum var strömlösa i typ 3 timmar, inte roligt.
 
Hoppade igår med min lilla älsk. Var ett tag sen, höjdrekord i repgrimma, mycket roligare att hoppa med det ofc! :’D 90-95 cm. Men han hoppade 1.10 hahah! Han tyckte det var så jävla roligt haha! 
Här har ni en fin bild som har fotad med iphone från en film på kamera hehehe. Min sits haha, var ju inte beredd på att han skulle hoppa typ ajsndaksjnd haha.

 

87 reaktioner till “in the sunlight”

 1. Såg nu att det stog photoshop men vad använder du för att dina bilder så bli så ljusa och härliga! De ser så romantiska ut 🙂

 2. Snygga bilder, du har så himla vackert hår! 😀 Och vad roligt att det gick så bra på hoppningen! ^^
  Btw, tävlingen över verkar jätteroligt! 😀 (Jag kommenterade inte där eftersom jag inte ska vara med, jag gör ju också egna designer ^^) Men jag tror lätt att du skulle kunna sälja dina designer om du vill, du är himla duktig! Jag säljer själv designer och jag tycker din design är mycket finare än min, hihi.

 3. Hejsan, fin blogg och fina bilder!
  Kolla gärna in hos mig på min blogg, skriver mycket om träning, kost m.m 🙂 ha en bra fredagkväll!!

 4. sv; Aw, tack så jättemycket! 😀 De som köper sätter antingen in pengar på mitt bankkonto eller så skickar de pengarna med posten! ^^ Men jag rekommenderar dem alltid att sätta in på kontot, eftersom det alltid är en risk att skicka pengar på posten 🙂

  1. Okej, tack så mycket för svaret! Vill börja sälja för behöver pengar haha 😉 Men har så lite tid, häst + skola tar inte lite tid hehe, men får se när det är lugnat ner sig lite i skolan. Kram! ♡

 5. sv; Inga problem! Haha jag gör det också för att dryga ut studentekonomin x) Ja det är klart, man måste ha tiden också! Du skulle ju kunna börja under jullovet och se hur det går? Haha känner mig som värsta coachen här xd Men ja, lycka till! 😀 Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *