autumn colors

Bilder från igår när vi var ute och fotade pollarna lite.
 
Förlåt för att de har varit så tomt här! Asså jag vill bara lägga mig ner och typ wake me up when it’s all over, skolan då, den dödar mig. Idag ska ekonomi hemtenta vara klar. Kemi prov om en vecka, hemtenta i biologi, hemtenta i tyska och även projektvecka sen efter höstlovet, och matteprov efter höstlovet :):)):)::):):):))::)):)::):):)::):)):)::)
 
I fredags så var först dampkingarna i stallet ute på ritt, galopperade typ hela hahaha nej men jättemycket galopp och Kalle var svettig hela han heheh 😉 Sen på kvällen var jag dödstrött för KINGARNA DÅÅÅÅÅÅ, JAG OCH NINA HADE JU KOLLAT PÅ TVD PÅ NATTEN ÄVEN THE ORIGINALS AFJNALFNAKSJFN BÄSTA EVER NEJ MEN ASSÅ PROMON FÖR NÄSTA ASSÅ ÅH STELENA MINA FINISAR <<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<33<3<<33<3 kmr döda något asså åh vad vi har längtat efter detta akfjbnakjdnakjdnakajsn. Iaf var jag jättetrött för vi hade sovt 5h, men Ida och jag gick ju på Insidious: Chapter 2, SÅ ALFNALNJK BRA!!!! Den var så bra så jag dog och man hoppade typ till hela tiden och 3 ggr skrek man typ rakt ut och typ högsta hahhaha och det var nästan fullsatt och alla hade damp, sååååååå bäst!!!
 
Igår var vi ute och skulle fota dubbarna, men vädret sög och ja haha. Tränade löst med Kalle i skogen, denna gången var han inte alls samarbetsvillig, ville bara äta hela tiden och sket i vad jag gjorde eller var jag gick haha. Några gånger var han hur duktig som helst, följde efter mig, travade ifatt mig, galopperade när jag sprang iväg, stannade när jag sa det m.m, precis som om han inte hade gjort något annat! Sen kom hans careface upp och började bara ätaätaäta och äta lite till haha :’) Men hoppas de går bättre nästa gång! Trots allt tredje gången haha.
 
Måste städa mitt rum nu, igen, åh kan verkligen inte hålla reda på något när skolan är igång med 100 läxor per vecka. xoxo

81 reaktioner till “autumn colors”

  1. asfiiiina bilder! har de inte hänt mkt ok fattar verkligen trodde inte vi var på bio i fredags nepp:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooo diarre<33

  2. Hallå där! Är du ett fan av Demi Lovato? Isåfall kanske du skulle gilla min nystartade sida om henne, jag uppdatera varje dag med nya bilder och med massor av information! Du hittar den på: http://demilovatosweden.webblogg.se/ Hoppas du gillar den, lämna gärna en kommentar 🙂 Kram!

  3. gud så fina bilder!
    sv; åh tack så mycket! 🙂 jaa verkligen, lite tråkigt att vakna upp till det bara :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *