throwback summer

– Underbart. Ingen i stallet, bara jag och Kalle (självklart Zaki oxå hehe). Inte en häst eller människa förutom vi. Sprang lösa på stallplanen, fantastiskt är de ❤
Och nej, Kalle stod inte i stallet och fjollade sig hela sommaren haha, vårt sommarbete är precis över vägen vid vårt stall, så när vi ska rida och allt så går vi bara dit! Så himla bra för då behöver man inte dra med all utrustning (fast jag typ aldrig använder någon ahhah) och allt. Så skönt att kunna använda anläggningen oxå om de skulle vara dåligt väder och sånt! Även så skönt för stallet ligger så nära mig, sommarbetet ännu närmare, kan cykla dit när jag vill!!
 
Kollar på Awkward hela tiden och är på säsong 3, kollade klart på 2 säsonger på 2 dagar jao, mitt serie-beroende, faktiskt, jag hatar verkligen inte det, jag älskar det. Att bli så galen i saker och ting, (stelena, stelena, stelena, stelena och paul, paul, paul, paul och alsjndaksjdna allt) är en helt fantastisk känsla typ ahhahahahah, sen så vaknar man upp i verkligheten och märker att det aldrig kommer hända och man aldrig kommer få träffa älsklingarna (hihi jo jag ska träffa paul omg hihi) då börjar man böla och vill typ dö, story of my life.
 
*hästrelaterat då* 
Och by the stora way! Kommer nu köra bettlöst på Kalle. Ska verkligen försöka köra med det hela tiden, dock ska jag nog testa nova bett på honom, bara för att testa det, men isf om han tkr nova bett är helt okej kanske jag rider med det 2-4 ggr i månaden? Hahah, asså så lite som möjligt, bara för att ställa honom lite och sånt isf, få upp honom (han är ju rätt så låg och kan gå i låg form väldigt lätt, så måste få upp honom lite ibland). Har väl funderat på detta sen ja, jag köpte honom nästan haha 😉 Men nu de senaste halvåret har jag tänkt och tänkt och tänkt, varför sätter jag in en metallbit/plastbit i munnen på honom egentligen? Behöver jag det? Nej. Har aldrig behövt, so what’s the point? Sen i början av sommaren och tills nu kanske jag har använt bett 1-2 ggr i veckan, och nu de sista 2-3 månaderna, kanske 1 gång i veckan, om ens det. Har alltid tänkt på detta, men jag har varit rädd. Inte att tappa kontrollen på honom, nej haha. Utan hur jag ska ”jobba” honom med bettlöst. Han måste kubba, annars blir han tjockis hihi. Men detta är en utmaning och kommer verkligen inte ge upp. Ska försöka motivera honom och måste träna upp och använda mina ben ahaha, typ när vi ska ”jobba”, iaf ställa honom lite kanske, med hacket (asså jag drar ju inte i hacket då, använder benen så han ställer igenom kroppen ja ni fattar), så får jag verkligen jobba med benen haha! GO BETTLÖÖÖÖÖST!!!!!
 
Och by the stora way 2, Nettan var och kollade på Kalle (sån där massör, kollar igenom och sen ser om det är några låsningar och sånt), och hon frågade om Kalle tuggade mycket på bettet, och ja, sa jag, jättemycket. Det har han alltid gjort, därför undeviker jag bett. Ja det är nog bra sa hon, för han kan ha låsningar i käken och gillar inte bett pga det, sen frågade hon om han gäspar mycket, och ja, Kalle gäspar aaaaaaalltid!! Och det är ju då för att han sträcker ut sina käkmuskler för han är stel i dem. Och hon sa det, att det är bra att jag inte använder bett på honom för han trivs nog mycket bättre med det, och de gör han, han är så mycket gladare och blev jätteglad när hon sa det, att han trivs mycket bättre utan bett asså hehe. Även sa hon att han har en jättefin musklad rygg, hihi, pay-off för våra långa damp uteritter hahaha!! 😉

41 reaktioner till “throwback summer”

 1. Å vilka fina bilder!! haha nu vill jag ha en häst så jag kan fota med den;P
  Fråga, vad heter typsnittet i din header? Jättefint!

 2. Oj vilken fin blogg du har! Jag har två frågor till dig:
  -Kan man köpa blogg designer av dig? Såg att du inte gör bloggdesigner men undra om du gör om man betalar.
  -Hur länge har du ridit?
  Kram!

  1. Åh tusen tack!! ♥ Nej tyvärr gör jag inte det! Har varken tid eller ork till det just nu, men kanske ska börja sälja.. 🙂 Har ibland tävlingar då man kan vinna design av mig :)Jag har varit i stallet i hela mitt liv, när jag föddes så hade mamma häst så var där hela tiden 😉 Sen började jag rida på ridskola när jag var 6-7 år, gick där och red mammas häst oxå ibland, slutade på ridskolan när jag fick min ponny Kalle som jag fick den 24:e april 2012. Sista tiden på ridskolan sög haha, såååååå tråkigt och allt haha. Under detta 1 1/2 året med Kalle har jag lärt mig ännu mer än vad jag gjorde under alla de åtta åren på ridskolan haha :’) Kram!

 3. Nästan varenda en av dina bilder är suddiga, men konstigt nog så älskar jag det! Dina bilder är så ovanliga och unika. Så grymma måste jag säga !:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *