PAPPAS 50-ÅRSFEST.

Åh ja konsertbilder och sånt är inte min grej asså haha. Mörka, brusiga och fula men skit samma nu hihi. Okej en liten summering av bilderna här nu då!
1-4. Hur jag såg ut!! Och tack finaste Paulina för sminkningen och håret, bäst är du!! 5. Mycket folk, runt 160-170 st. 6. Första ”magic moment”, Dan Hylander & Orkester. 8. Andra ”magic moment”, Bonafide. 11. Tredje ”magic moment”, Orginalmedlemen (trummisen) i Status Quo, detta är hans egna band. Ja och pappa älskar Status Quo och har sett dem 140 ggr haha. 13. Fjärde ”magic moment”, Rydell & Quick. 15. Sen fick pappa gå upp på scen och stå och ”hyllas”? Haha, sen slänga sig över publiken 😉 Det vill jag oxå göra haha! Mellan dessa magic moment var det även mat och allt sånt, massa tal och allt.
 
Mitt tal.
Kan ju då berätta och jag bestämde lite impulsivt att jag skulle bara säga några rader inför dessa 160-170 gäster haha. Var inte alls nervös, tills de ropade upp mig, höll typ på att dö då, för visste att jag skulle börja gråta. Talet, eller ja meningarna löd såhär,
 
”Ville bara säga grattis till världens bästa pappa som ställer upp för mig i alla lägen. En av världens bästa saker du har gjort för mig (av alla dessa saker hehe) är när du köpte världens underbaraste sak till mig, min ponny. Du fattar inte var det betyder för mig. Jag älskar dig…. så mycket. Så därför vill jag utbringa ett skål för min pappa. Han lever hurra hurra hurraa…..”
 
Och vid ”när du köpte världens underbaraste..” började min röst att typ gå under heheh, eller ja ni förstår, när man börjar gråta. Sen typ brast jag och sa du fattar inte vad det betyder för mig och sen fick jag ta en paus och sen sa jag jag älskar dig, så mycket. Och när jag sa min ponny, alla bara åååååhhhh, jag bara jag vet, han är en dub i mina tankar haha 😉 Har även detta på video, Idas mamma Mia filmade lite. Heheh. Men alla typ klappade hela tiden och när jag började gråta klappade dem och och efter så kom alla till mig och kramade mig och sa att det var jättemodigt gjort och jättefint och det var det finaste talet och allt :’DDDD Och pappa kom direkt efter till mig och hade gråtit, alla grät typ haha. Men asså bara jag tänker på om pappa inte skulle funnits eller varit som han är så skulle jag aldrig haft Kalle och bara jag tänker på att inte ha Kalle…. så brister jag i tårar, som jag gör nu. Är typ världens känsligaste person haha. 
Är så otroligt stolt över mig själv att jag gjorde det och alla positiv kritik jag har fått. Och säger även grattis till min älskade pappa igen för de är farsdag och allt!! Love u 
 
Festen var bäst och aldnalsdnal hade disco i slutet med riktig ”drop the beat” musik jaoooo. Ska snart upp till min älskade polle och krama och gosa hur mycket som helst, min fina 
 

31 reaktioner till “PAPPAS 50-ÅRSFEST.”

  1. Åh vad fräna bilder! Och fint namn haha! Läste att du gjorde bloggdesignen i Photoshop, har du något tips var man kan hitta ett sådant fint "Kollage" Som du har? Krama och ha en bra kväll! (:

  2. Åh kom just in på din blogg och kan bara säga att jag gillar den stort! Och så otroligt(då menar jag verkligen jättefina) bilder du tar! Kommer absolut tillbaka hit:)
    Jättefint tal också! Ha en mysig söndag! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *