mizzy.se

Jag vill jättegärna ha längre hår och odlar nu, går sådär för det känns inte som om de växer, alls. Dock så säger min frisör alltid, åh det börjar bli riktigt långt nu! Jag bara hehehehehhe, det är ju jäääääääättekort.
Har aldrig testat löshår men vill jättegärna därför tänkte jag tipsa om mizzy.se! De har både löshår och massvis med smycken. Jättemånga fina löshår som inte alls kostar skjortan. Valde ut min favorit,
Så snyggt!! Tror detta kan vara min färg, suger på att se det hehe. Men verkligen jättesnyggt, såna här lockar är ju bara för fab. Måste ta och köpa och testa asså haha. HÄR kan ni hitta detta löshår.
 
Just nu ingår frakten i priset så passa på att beställa!! Även har de både lockigt, rakt, vågigt, hästsvans, clip on m.m m.m, så kika in!
 
0

15 reaktioner till “mizzy.se”

  1. Hejsan!
    Har skaffat en blogg och laddat ner en design från designadinblogg.se/gratisdesign. Den funkar inte. Eller så är det jag som gör fel när jag ska säta in den som design. Snälla hjälp mig snälla. Det går verkligen inte. Den blir jättekonstig. Har du några tips?

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *