min sjukdom; serius beroendes

Tänkte nu öppna mig för er alla om berätta om min sjukdom.. har då tyvärr (höhöh nej) sjukdomen serius beroendes (aka serieberoende). Det kan vara en väldigt jobbig sjukdom, man blir så fast vid en serie så man skiter i allt annat, skolan, bloggen och rider inte sin häst ibland, bara för man måste hem och kolla på serier. Man måste dygna och kolla på serier i sträck utan att göra något annat än att äta, samtidigt som man kollar på serier.
 
Senaste anfallet var i fredags, började kolla på Teen Wolf (vet jag är sååååå efter, fattar inte varför) och dog då och fick panikattacker, kollade på hela säsong 1 (12 avsnitt) i fredags, i lördags hela säsong 2 (12 avsnitt) + ett avsnitt på säsong 3 och igår så tog anfallet slut, fast jag inte ville, kollade på hela säsong 3 och nu dör jag för det har precis kommit ett nytt anfall, måste-vänta-till-6-januari-när-teen-wolf-börjar-igen kallas detta anfall. DÖDA MIG TACK.
Och Tyler (Scott i TW….. aka min andra man), kom och rädda mig tack så jag svimmar akjsndaksjdnakn, och såklart så har vi nya ships, både scallison och sterek <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 OCH DEN FINASTE BROMANCEN SOM FINNS – O’Brosey och Stott, finns de några finare??????? Omg de är helt amazing snygga så man svimmar.ALLA är så snygga så jag vill gå in i min grav ”Har vilar de fula” haha.
Btw så började jag även kolla på Awkward, hmm, vet inte när förrförra veckan tror jag, kollade det på 4 dagar är så beroende så de finns inte.
Ja, detta var då lite om min sjukdom serius beroendes.
 
Btw så är jag ju shipper
 
ÄR DET NÅGON ANNAN AV MINA LÄSARE SOM HAR DENNA SJUKDOMEN????
 
Dessa serier kollar jag på, ska börja kolla på ännu fler då min sjukdom asjkfnaskdjn, NÅGRA TIPS????? OCH VILKA SERIER KOLLAR NI PÅ????
 På första raden ser ni då mina akjsndakjsdn bästa serier. Och på andra raden ser ni mina älskade män, HUR SNYGGA ÄR DE INTE DÅ ASSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!! Sen har vi The originals, Awkward, Ravenswood, Gossip Girl, Pretty little liars, 90210 och sen tog jag med House och GW oxå. Kollar även på Big Brother och Paradise hotel ofc haha 😉 Sen har jag sätt lite av Bones, Hawaii Five-0 och Revenge. Nästa serie vet jag inte, vill se The Carrie diaries.. meeeeen måste kanske vänta lite eftersom jag blir så beroende så de finns inte, och det går inte bra med bloggen då precis haha! Ska ju ha julkalender och måste fixa design till vinnaren och allt, herregud haha.
xoxo
 
BTW KLICKA HÄR OCH HÄR FÖR ATT SE NGT HELT AMAZING

45 reaktioner till “min sjukdom; serius beroendes”

 1. Oj sorry för förra komentaren men skriver via mobilen så blev lite tjorv..
  Men iaf, supernatural (looooove it), Hart of dixie och the walking dead (mucho love)
  Sååååååå grymma serier, du måste se!!!

  1. haha luugnt!Ja har tänkt på det men Supernatural är i 9 säsonger och askasda de är så lååångt haha, även så har jag inte tid för en så lång nu tyvärr, för jag blir ju så beroende så skolan och bloggen får lida haha.. 😉 Har kollat lite på the walking dead oxå, men dör typ för gillar inte kolla på skräck/rysare och sånt själv hahah, måste kolla på det med kompisar då är de kul och bli rädd haha :’DDD

 2. Hah, jag lider av "sjukdomen" i perioder! Fastnar för dom flesta drama/tjejserier och även kriminal! 😀 Pretty little liars borde du see, finns säkert många fler jag kan tipsa om men just nu står det helt still på den fronten då det var länge sedan jag kollade på serie och har en massa jag vill se men inte tittat på än 😐

  1. Haha, ja :’D Jo PLL ser jag på 😉 Ja måste kolla på fler men behöver lite tips, dock har jag egentligen inte tid nu meeeeen jaaaaa hahah :’DDD

 3. Haha, nej det lider jag inte av som tur är. Har aldrig tid att kolla på TV och det är väl min lycka förstår jag nu 😛

 4. jag kollar Teen wolf, TVD, TWD, the originals, Glee, Awkward, Sherlock, Supernatural, Skins, PLL och agents of S.H.I.E.L.D. Sen kollar jag typ på revolt på skoj FÖR ATT SKÅDESPELARNA SUGER OCH DET ÄR BARA SÅ IDK DÅLIGT SÅ MAN DÖR :DDD

 5. Hej, Du kanske inte gillar såna hära kommentarer men har en liten gissning tävling på bloggen som man har chans att vinna en länkning på bloggen! Så det skulle vara roligt om du kunde gissa vad du tror det är!
  kram /therese

 6. TVD, TW, SPN, GG, Ravenswood, Awkward, TO osv. Tror jag fick ihop det till 17 serier som jag kollar på, så ja. Jag har precis samma sjukdom.

 7. har också sett flera av dessa serier men tröttnar lätt om man måste vänta länge till nästa avsnitt eller så. men ONE TREE HILL shit du måste se den, och Chad Michael Murray är ju rena ögongodiset

  1. ja jag med!! synd nog så är de ju inte stelena nu och tröttnar bara mer och mer på serien tyvärr, stelena gör typ allt hahahah, nu är det bara om alnasjdnakjsdka :((((( tröstar mig med att kolla om säsong 1-3 hela tiden hahah :’)))) vet att stelena kmr bli endgame, annars kommer jag ringa julie asså hahah :’DDD

 8. Åh! lider också av den sjukdomen haha. Men du mååååste kolla på one tree hill, grey’s anatomy och glee. Dom är bäst! kram

  1. åh ja den är bääääst haha! :’D åh ja asså både OTH och grey’s anatomy har varit så länge ju, kmr ha panik för måste kolla klart så snabbt som möjligt (typ på 1-2 veckor, helst på några dagar, men det går ju bara med serier som inte har pågått så länge heheh) och glee vet jag inte, är inte sånt musikal fan längre.. men vem vet, ska se vad jag ska börja kolla på här näst, när jag har tid haha!! tack för tipsen! 😀 kram

 9. Haha, gick tillbaka lite i dina inlägg och hittade ett för mig!
  OMG Tittar så ofta jag kan och är helt såld på Dylan O´Brien, jag blir helt till mig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *