min lilla hund

Min hund som ibland är hund, när han vill haha. Finaste killen <3
 
Ska förbereda julkalender nu lite mer, ska göra lite inlägg och sånt, för det betyder ju att jag kommer göra ett inlägg varje dag, woopwoop haha. Så måste fixa några för annars kommer jag stressa ihjäl sen hehe. 
 
För övrigt så sitter jag här och lipar för jag saknar och längtar efter stelena och för att Teen wolf inte börjar förrän den 6 januari, DÖDA MIG.

41 reaktioner till “min lilla hund”

  1. Såååå söt! ^^
    Sv: Haha jag älskar PLL, men jag hade inte tänkt på det! Det är ju awesome ju! Nu kan jag klä ut mig till henne! 😀

    1. tusen tack!! :’D Heheh nej, han stannar där maten finns och den finns typ överallt 😉 Nej men han springer aldrig ifrån mig, isf bara stannar för han ska äta så jag får föreslå att han ska följa efter mig, funkar ibland, oftast inte haha, men när jag fortsätter gå så kommer han oftast travandes sen för han vill inte att jag ska gå för långt haha, beroende på vilket humör han är på och hur hungrig han är 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *