tv-golfen

söt jag är på alla bilder osvosv väldigt glad typ
några bilder från igår då, mycket roligt var det som sagt! även kom manda oxå när vi var där, så då blev de ännu roligare haha!
 
Idag har vi i stallet varit i Tollarp i Stall Rya, okej haha, det lät fult men ja ni förstår. Vädret aksdjgbakfjansk sög för de regnade heeeeeeeeeeeeela tiden men vi red iaf 2 hästar var, så ungefär 12 hästar blev ridna, roligt var det, fast vi typ bara skrittade och travade ute för det var för blött för att göra annat haha. Sen kom vi hem så skrittade jag ut på Kalle med Cavva, Höttur, Zaki och Fia. Kalle var typ pigg och ville helst galoppera på vägen hem sen, vi galopperade ju igår på vägen så Kalle bara VI GÖR DE IIIGEEEEN!!! Men ja han är ju en sån dub :’) Dör varje gång jag kollar på honom för han är så söt, allvarligt. Frågar även alltid hur han kan vara så söt och varför och afkjasdkajnsd får panik hahah ni måste se mig asså… mina kompisar borde filma mig i hemlighet elr ngt hahahah :’DDDDDDD
Nej nu ska jag gå och lägga mig, blir väl lite candy crush! Godnatt ♥

21 reaktioner till “tv-golfen”

  1. Ser riktigt härligt kul ut 😀
    sv;
    Ja alltså det höll verkligen inte så länge, nu har jag väldigt många saker på gång men har samtidigt bockat av mycket de senaste dagarna 😀 Men snart är ju terminen över iaf, slutar 14:e 🙂 När slutar du för terminen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *