ny typ av redigering

provade en ny typ av redigering.. redigerar ju alltid ljustljustljustljust och lite ljust till hehe. Men dessa bilderna blev lite brusiga och aklfnaldsfkna ridhus </3, eller ja iallafall vårt, finns de som är jättefina och ljusa ju!
 
Idag har skolan varit lång, enda till 3.. har varit astrött och sånt :’) Hahah! Sen kom jag hem och sen skulle jag på utvecklingsamtal, och det gick bra, de sa att jag var sååååå duktig hahah nej men typ. Kom hem och cyklade och fotade typ 300 olika blommor, träd m.m m.m, bilder kommer! Åt sen sen drog jag upp till Kalle och betade honom och lite mys, smörjde med alla 300 olika saker på honom (lindrig exem har han, typ, kul) men han har typ inte kliat något! Duktig pöjk. Förra året när jag fick honom så visste vi inte det, eller han hade typ inte haft det så vi hade ju inte täcken eller något så vi fick köpa massa olika och sen i slutet av sommaren så hittade vi typ det som hjälpte mot honom exem heheh, lite för sent då liksom 😉 Så vi är well prepared detta året!
Sen nu har jag redigerat dessa bilder och lite sånt. Nu ska jag snart kolla på film! Nej jag vet inte vad jag ska hehe godnatt! ♥
 

 
btw!!!! Igår så blev jag och Linn här på högra sidan på blogg.se :’DDDDDDDDDD Såååååå kul!!!! Och att vi var där samtidigt också, hahahh! look here ↓ sååååå roligt!!! :’D tack så jättemycket blogg.se och allihopa! Massa fina kommentarer och besökare, nådde inte mitt besöksrekord, meeeeeeeen det gör verkligen inte, tack alla finisar! ♥ Och alla nya, ni är välkommna och hoppas ni stannar!!

28 reaktioner till “ny typ av redigering”

  1. Åh, kollade in din blogg igår och ni är redan mitt nya favvo ekipage! Seriöst, hade kunnat döda (men nää..) för en sån fin & underbar häst som du har! Du borde vara en stolt hästägare! Ni är grymma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *