more milksplash.

lite mer bilder. sista blev typ världens fail bara för det blev helt huller om buller hahah! om ni vill se flera bilder på milksplash kolla här.

 
nu är jag nog den tröttaste personen i hela världen :):):):):):):):):) asså jag får typ sätta tändstickor för att mina ögon ska hållas öppna hahah.
Var ju uppe inatt och kollade på PLL med Ida, det var GRYYYYYMT!!! asså man fick typ skdjnvfskfdjn många nya frågetecken och kommer dö nu när jag måste vänta till 11 juni!! men det som är positivt är att TVD började ju förra veckan så kollar ju på det iaf tills det :’D
Så därför är jag trött och sen 3000 andra anledning t.ex. är att vi gick och la oss väldigt sent igår oxå, kl 12 eller halv 1. Sen upp vid 2, fast de har bytt tidzon nu i USA så det gick live kl 1 hahah men vi kollade ju på det sen ändå hehe.
Sen gå upp kl 9 och typ springa runt här hemma och vi hann inte äta frukost eller något haha. Sen gick jag bara från 10-14 på praon, sååå skönt! Men var typ som en zoombie heheh. Tog sedan bussen hem och Ida-Lina och jag kollade på A Nightmare on Elm Street, såååå bra var den! Sån skräckis jag gillar, när man verkligen hoppar till hahah.
Oooooch sen så åkte jag upp till stallet för hoppträning på bästa. Han var jätteduktig för att det var 3:e dagen i ridhuset hehe, ja vädret suger. Men han var jättefin och sista rundan var han super! Då båda koncentrerade sig 😉
Sen kom jag hem och då tränade jag sen duschade sen åt och nu har jag gjort lite på kemin och sånt. Så ja jag dör nu av trötthet. Måste egetligen plugga mer kemi, prov på måndag, men jag orkar inte haha, så säger godnatt finaste! ♥
och förlåt för att bloggningen nu har varit jättedålig, har kommit hem sent m.m. Så ska verkligen försöka fixa det i helgen! Hoppas jag har tid haha..
 
 

25 reaktioner till “more milksplash.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *