mitt fina liv.

allt jag lever för
 
Snart kommer Ida och ska sova här, vi ska ofc kolla på PLL inatt 😉 haha, standard!
Vi hade öppen dörr (= gå på vilka lektioner som helst, om man ligger efter m.m) i skolan idag, bra tyckte jag eftersom jag har varit iväg, men tyckte det gick seg för fick mest samla tankarna hela dagen för mitt liv suger i jämförelser med Torrey för hon har Paul :):):):):):) Torrey Devitto och Paul Wesley (= världens bästa WESVITTO! ♥) om ni undar hehehehe, assåååååååå jag måste träffa honom för han är min man och jag avlider hela tiden omgomgomgomgomg, kommer lägga upp en bild har sen som är klockren hahaha gud.
men ja, egentligen är jag glad att jag har mitt liv, för jag har ju min underbara Kalle!! ♥

30 reaktioner till “mitt fina liv.”

  1. ja med, vi skulle göra de så dottern fick mata osv men hon somnade innan vi kom fram så vi fick mata själva 🙂
    ha en fin tisdagskväll!

  2. Sv: hej du, väldigt glad för kommentaren!
    Men får jag undra en sak, fick flera tusen läsare på en dag, var hitta du min blogg? Skulle va kul och veta vad som hände, bara öser in kommentarer 🙂

  3. Guud vad fina bilder duhar! *-* Önskar jag kunde fotografera så bra! 🙂 Gillar din blogg design, vilken design har du? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *