milk splash.

3 bilder från idag. Har ju tagit såna här bilder innan, dock med bär och vatten, testade med mjök idag i det fina ljuset! Blev nöjd, fast mjölken vi hade räckte bara till en halv kopp haha, och sen frös jag ihjäl om mina händer typ haha. Tycker första är finast, pga att det blev lite skugga på de andra på ena sidan som jag inte tänkte på förren jag såg de nu, menmen! Vilken tycker ni är finast?
 
är uppe hos pollen min nu (tidsinställt inlägg). Tänkte rida i paddocken nu äntligen när snön har smält och det inte är stenhårt där ute. Kalle (och jag) är trött på ridhuset, såååå tråkigt haha. Längtar bara tills sommaren då vi kan galoppera på ängarna och bada och dampa loss, ååååh!! ♥

68 reaktioner till “milk splash.”

    1. tack! c: ja visst kan vi det, bara ni inte tar väck mig sen 🙂 säg till när ni har lagt till mig så lägger jag till er! 🙂

  1. åh vad fint! Duktig du är! Du kanske skulle vara intresserad av ett bloglovin byte? Och klicka gärna in dig på min blogg och ställ en fråga i min frågestund!
    Kram!

    1. åh tack så mycket!! c: man sätter kameran på några böcker, sen har man en fjärrkontroll och står över glaset sen kastar man isbitar (elr ngt annat) i och trycker på fjärrkontrollen 😉 jätteroligt! sen får man ha tålamod, för det kan ta ett tag innan man får den perfekta bilden! c:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *