hahah, vad hände?

jo mitt liv kom emellan lix :):):):):):):):):):):):):)
hahha okej, nej seriöst, jo livet kom emellan, även TVD och österrike……. skrev ett inlägg den 15 februari ju sen efter det så kunde jag inte kolla på TVD samtidigt som jag skulle blogga så det blev en minibloggpaus trodde jag! men sen var det ju oxå österrike (btw så kom jag hem för några timmar sen.. 4 för att vara exakt.. och inga brutna ben elr ngt, thank you god!) och kollade även på TVD där hehhehehhe men sen så sög nätet väldigt mkt och han inte blogga och allt, så ja, livet kom emellan och nu v10 ska typ 3 hemtentor vara klara???? kul :):):):):):):) men får nog lämna in de v11, kom ju precis heeeeeeem, så hinner ju inte göra 3 hemtentor på typ 4 dagar nej tack.. sen kollade jag ju på TVD, kollade klart på alla avsnitt och allt, 3½ säsonger är det, på ungefär 10-12 dagar? jaoooo, 81 avsnitt tro jag, normal :):):):):):):):):)
 
kommer lägga upp lite iphone pics från österrike och ska komma igång med bloggandet nu igen hahah! asså allt detta var bara för TVD, lite för beroende hehhehehe
 
och juste när jag kom hem idag så var jag helt galen för hade inte träffat Kalle på 8 dagar, HELA 8 DAGAR!!!! har bara varit borta från honom i högst en dag hhehehehehehe, så jag kutade upp till stallet och asså gud, häst har aldrig luktat så gott i hela mitt liv :’DDDDD och kalle var så dubbig!!! han tänkte säkert, fuck är hon tbx elr ngt hahah, hängde på honom så ja 😉 glad över att få se mitt älskade liv ♥
 

min finaste när vintern började komma eller något, eller när det snöade jättemycket heheh.

10 reaktioner till “hahah, vad hände?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *