broken hearted.

två från alldeles nyss, vet inte, men det är någonting som inte är bra med dem, haha, gillar inte dem, meeeeen orkar inte ändra nu, fota utan dagsljus är ju inte kul heheeheeehhe.
 
sitter nu vid skype och pratar med moa, natta och tintin. ROLIGT JAOOO!!! Har inte gjort så mycket idag, eller jo, varit i stallet, tränade lite på longering m.m. Juste sen sov jag och Linnea över, så vi gjorde bananpannkakor på morgonen och de blev sååå bra och goda, och hade värsta bären och perfekt ljus seeeeeeen så låg ju såklart Åke [kameran] i stallet, så jag bara fml…………… så tog en bild med hörbät [iphonen] haha. Jättefin :’)
Gjorde sen hemtentan. Den ska vara klar imon, har 4 frågor kvar heheh. Fick lite ryck innan och ville spela sims medeltiden. Måste göra det heheh, mitt sims3 har ju lite problem och är inte inne i en ”sims period” nu.
godnatt! ♥

16 reaktioner till “broken hearted.”

 1. sv; Ja visst är dom!
  Såg att du hade den fliken efter jag hade kommenterat, haha förlåt! Men du ska veta att du har en grym blogg med helt fantastiska bilder, och ger mycket inspiration kan jag lova!
  Kram på dig, hoppas du har haft en underbar påsk!

 2. Tack så mycket!!
  Ja, jag kollar runt väldigt mycket på weheartit, men det hjälper inte just nu. Så hoppas våren ändrar på det 😀

 3. Svar: Visst är det! Alla sakerna finns på sidan och om du använder min rabattkod så får du sakerna billigare, passa på! 😉

 4. sv: haha ja min käre vän är helt galet bra… borde lägga upp bilder någon gång på hennes verk, är bland annat träd och annat mys! ^^
  Ååååh jag älskar dessa bilder!! Så underbara! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *