5 saker jag älskar.

1. Min ponny.
Okej det visste ni inte ellerhur? hahah 😉 nej men seriöst så är han mitt allt och jag förstår inte vad jag skulle gjort utan honom. Skulle dött, seriöst. Han är allt jag lever för ♥
finaste ♥
2. 2012.
För då köpte vi Kalle, den 24 april gick han ut ur transporten hos oss ♥ Även för att världen inte gick under :’D haha. Nej men 2012, typ världens bästa år. Men detta året kommer bli minst lika bra, för att på sommaren har vi sååååååna stora planer. Det har redan börjat fantastiskt yäy.
3. Ben&Jerry’s.
Asså min drog :’) Vääääärldens godaste glass och bara världsbäst. Min favorit är half baked såklart hehe. Men även älskar jag Fairly Nuts. Sen har de ju kommit nya med jordnötssmör, och jag ääälskar jordnötssmör men har ännu inte testat dem, för försöker liksom hålla nere på allt godis och sånt och träna haha.. 😉
4. Shopping.
Jag ääälskar att shoppa! Det bästa som finns typ, efter Kalle 😉 Älskar kläder, smycken, SKOOR, väskor, HÄSTSAKER (älskar att matcha, och märkesprylar) m.m. Är ett märkesfreak oxå haha, dyra saker gör mig glad :’)
iphone pics. Första är när jag och pappa var inne och shoppade, dock betalade jag inte då he he he, det bästa med att vara inne på pappa lix :’D Det blev för hmm, ja typ för mycket pengar då, (typ 7000kr..) Den andra och tredje bilden är från när jag har varit i ullared, (ULLARED ♥) där blir det ju typ bara hästsaker, maaaassor av heheh, tog inte kort från när jag var där senast, men då blev det oxå mycket heeeee. Är typ där 2-4 ggr per år.
5. PAUL WESLEY. ♥
och detta visste ni med :”D men min man, så ni kan bara backa :’)

*dör*
 

25 reaktioner till “5 saker jag älskar.”

  1. Asså fatta hur jävla GRYMT det kommer bli på sommarlovet :””’) BARA FÖR ATT VI ÄR KIIIIIINGAR!! Och ullared, najs var det förra gången vi var där 😀

  2. Veckans blogg på min blogg har avgjorts, kika in och se om det var du som vann! Hade du inte turen med dig denna gång så kanske du har mer tur nästa gång, det är bara att anmäla sig igen:)

  3. Hur gör man för att få in en bild som text? Haha konstig fråga.
    Hur gjorde du 2012 bilden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *