skolavslutning!!

mina älsklingar till skor <3<3<33<<3<3<33<3<3<3<3<3<3 älskar de så mkt :'[
 
ja detta var då min skolavslutningsoutfit. Väldigt nöjd med din hihi. Skulle dock först haft en annan klänning, en som såg likadan ut fast inte virkad överdel elr vad man säger, utan typ stora diamanter och sånt. Men den fanns inte kvar längre D: Så fick beställa denna, men blev mycket nöjd ändå! Klänningen är från Nelly, skorna från Scorett och halsbandet och armbandet från BikBok!
0

43 reaktioner till “skolavslutning!!”

 1. Sv; Nämen ser man på 🙂 Okej va jobbigt, tur du fick en egen häst verkligen! Förstår att det verkligen hade varit svårt att smälta det där med Jack annars :/:)

  0
 2. sv: Tack Ida! Håller med om att det känns som man skryter ibland när man ska förklara att det inte bara är kameran som tar bilden, men så är det ju inte det heller 🙂 Visst, man kanske inte kan ta lika snygga bilder med en kamera som har typ en pixel, men i övrigt är det ju fotografens val som gör bilden ^^

  0
 3. Åh vilka härliga bilder, du är jätte duktig på att ta bilder!! Verkligen! Du <3 Jag undrar om du har möjlighet att hjälpa mig med min design. Jag är inte nöjd med min och din är så himla fin <3 Tuuusen tack

  0
 4. svar; Haha lät riktigt trevligt det där! Jag ska åka till stugan nu för att fira midsommar, sedan blir det stadsfesten för att se Håkan Hellström och Rebecka&Fiona och malåfesten där trofast kommer vara. Sen blir det Piteå i en och en halv vecka där även piteå dansar och ler är så då blir det att se Nause. Sen har jag inga fler planer med än att umgås med mina vänner och sådär:)

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *