”Remember only God can judge us, forget the haters cause somebody loves ya.”

 
Kvällen igår var vääääldigt lyckad, så roligt och om ni vill se vad vi höll på med kolla min vine, idanilsson! c:
 
Idag var jag och min lillebror och kollade på Dumma mig 2, sååååå otroligt bra!! Älskar dumma mig, såååå bäääst! :’D Började även gråta i den sista scenen när Agnes (en av Grus flickor) höll ett tal, asså åååååh. Och Gru tycker han är så snäll och han älskar verkligen sina flickor. Animerade filmer in my ♥ forever asså.
 
Nu ska jag äntligen spela sims, datorn klarar knappt det men det skiter jag i nu heheheh, mååååste spela, kommer bli mycket bättre sen när jag rensar denna och bara har sims på den, ska även blåsa den, kommer bli toppen! Fick sims idag, men tror kvantum har glömt att skicka ut meddelandet så det kom nog i tors-fre, fick vänta tills idag, kuuuul, men nu har jag det äntligen! Ofc LE oxå hahah.

41 reaktioner till “”Remember only God can judge us, forget the haters cause somebody loves ya.””

  1. Älskar också animerade filmer, så underbara, åh vill också se dumma mej 2 ju! svar: tack ♥

  2. Vilka fina bilder! Var Dumma mig 2 bra? För jag funderar starkt på att se den på bio, hahah 😀 Kram!

  3. TAck så super mycket för tipsen!! 🙂 Ska kolla på detta dock har jag redan liknande salvor har till och med utskrivna och receptbelagda salvor/sprayer som tar bort klåda. De hjälper en stund sen är det klåda igen.. Super tack det där med kylade lät ju skönt så ska nog testa det 🙂

    1. np! okej, ja tycker du ska göra det! trodde jag aldrig skulle hitta något såhär bra som leovet till kalle, men det funkar utmärkt! c:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *