midsommar 2013 i bilder!

har massvis med bilder och här är en del av dem heheh. Kommer komma inlägg om min outfit, hundarna & katten, hur underbar miljö det är i grammahagen och bilder på mig & Isak i solnedgången, fast de blev helt ajdfakds för Isak fick inte till bra fokus haha :’)
 
Hade såååå underbar midsommar. Badade i poolen, åt god mat, badade i havet [eller ja halvt haha], gosade med djuren, hälsade på lamor, körde frågesporter, gick runt i den fina miljön och skrattade som aldrig förr hahah! Sista bilden här oxå är så söt tycker jag, för Hugi (hunden) slickade/tvättade Wilda (katten), fick dock ingen bild på det ögonblicket men åååh så söt! Man ser verkligen på Hugis blick att hon vill skydda henne hihi, för Chaba [den andra hunden, han är unghund? Eller ja vet inte vad man säger på hundspråk haha!] försöker typ jaga henne och sånt, fast hon bryr sig inte, hur cool som helst och världens gosigaste typ, hon lägger sig alltid på ens hals när man ligger ner i soffan typ haha, har bilder på det från förra midsommarn när jag sov i soffan för de var 100 grader varmt där jag annars skulle sovit hehe.
 
Ska snart upp till stallet tror jag, blir en skrittrunda idag då det blev en långritt igår som de blev väldigt svettiga av! 😉

37 reaktioner till “midsommar 2013 i bilder!”

  1. Haha precis! Fast de värsta för mig är att jag ligger och vrider och vänder mig när jag ska sova för att jag är så sugen på att gå till datorn och spela istället 😉
    Ja visst är hon 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *