memories are too important – stefan salvatore ♥

min lillebror + fokus = inte bra. min bästa dub, balouisen ily gmn
 
memories are too important är ett av världens finaste citat tycker jag, ofc för att stefan har sagt det dååååå :”””’D nej men annars med, såååååååå fint!
testade en ny redigering till bilderna över, tyckte det blev coolt men vet inte.. jaja, bjuder iaf.
 
sååååå skönt nu i skolan att alla prov är över, precis allt! så nu kan man bara chilla och vänta på skolavslutningen :’D
 
igår hände en sak i stallet eller ja akjfnaskjfn ja, orkar inte berätta med allt är bra och jag fattar inte att jag har en sån underbar ponny som jag har ♥
idag red jag lite i paddocken, gick väl bra, i slutet iaf då han sänkte sig fint och arbetade med ryggen, utan att jag håller i honom, asså på långa tyglar. arbetar mycket med det nu (elr ja typ 1 gång per vecka när jag arbetar lite hårdare med honom haha, tycker inte om att rida markarbete typ i ridhuset eller i paddocken så mkt, vill ut och dampa och racea för fan :’D ha roooooligt kalle tkr iaf det hihi tror jag han får damp), att han ska bli lång och låg och vilja jobba elr ngt, gick fint! var lite okoncentrerad ibland meeeeeen han var så söt så! hahah vet inte vad han håller på med ibland dampis.
okej flummig text ska gå och lägga mig nu
god nattis! ♥ har btw klippt mig idag, ombre!!! får lägga upp bild om jag får någon bra.. har oxå börjat använda ricinolja nu också (lääääängre hååååår) ska försöka ta före bilder och sånt så ni får se sen om de växer! ska oxå lägga upp vad jag köpte och kajsnfakjn ja jättemånga inlägg på gång! ska bara hinna redigera och fixa! puss

13 reaktioner till “memories are too important – stefan salvatore ♥”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *