like a krigshäst

min bäbis ♥ läskig på första bilden huh? alien/krigare/cooling osvosv men mest söt hihi

Idag regnar det och regnar och regnar osvosv. Igår natt, eller hur man säger? Iaf då kollade jag och Ida på PLL live. Mycket bra var det! Kollade även på Bitchkram, mycket bra film och sen lite på Mean girls 😉 Imorse kollade vi på senaste avsnittet av PLL igen hehe. Hade även världens konstigaste dröm inatt, haha ja.. o.O
 
Har precis ätit och ska snart upp till mina älsk och kolla till dem, ingen ridning idag, pissväder och orkar inte rida i ridhuset idag oxå, gjorde det igår, så tråkigt där hehe men dock var han väldigt fin. Körde ett barbacka pass, i traven höll han formen typ hela tiden utan att knäcka av, och han jobbade frivilligt, som jag vill att han ska göra, så jag inte tvingar ner honom. I galoppen var det lite jobbigare, speciellt i det svåra varvet, men det gick bra till slut!
 
Väntade på att det nya sims skulle komma idag, men såklart så är de seeeega, fast jag har förhansbokat och allt, menmen, det måste komma imon!

50 reaktioner till “like a krigshäst”

 1. sv: uschja:( min ena har ju lindrig exem, så det är exemtäcke och när det är riktigt mke knott osv äre flughuva med som gäller. smörjer djuver, öron och under ögon ca varannan dag, hua 🙂

 2. sv: DET ÄR CHILL!!!!!!
  jag älskar dig bamse mycket ju <333333333
  och aa du är bäst och vi måste skypa snart???? jag miss you tooo :*

 3. Ja, verkligen, vad heter han ? 🙂
  sv: Jag vet inte riktigt vad det heter men det är ett fotbollsläger i Valdermarsvik ! 🙂

 4. Hej sötnos! 😀 Kika in och var med i VECKANS VACKRA som körs igång igen! 3 vackra bloggar kommer att länkas med bild! 😀
  Puss & Kram! /Bambi<3

 5. Underbara bilder :).
  Förstår inte att jag glömt att lägga till din blog på bloglovin så jag tappar bort den flera gånger :(. Men inte längre :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *