“It’s better to be hated for who you are, than to be loved for someone you’re not.”

ljuset på tredje bilden
 
Idag har jag inte gjort mycket, kollat på macbook woopwoop haha. Nej drömmen om en macbook yäy. Behöver en ny dator pga denna ger snart upp hihi, stackars tobbe :[ Funderar [elller ja, bestämt mig hehe] på en macbook då, åh så fin. Men ja, pappa och jag ska nog kanske in och höra lite med de som säljer dem vad de har för dealar och sånt.
Annars har jag och mamma ridit till långasjön idag och galopperat södra ringvägen där, som är en lååång galopprunda, roligt jao, saknar dock mina kingar i stallet så det gör ont </3 Men vi ska ha ridläger i sommar och det kommer bli riktigt nice, måste verkligen dampa ut med dem innan jag sprängs hahah.

24 reaktioner till ““It’s better to be hated for who you are, than to be loved for someone you’re not.””

  1. Du tar verkligen sjukt fina bilder! Och du redigerar de jätte bra också, önskar jag kunde få samma ljus i mina bilder. Du är super duktig!!

  2. JAAAA, FÅR DAMP SNART!!! Vi måste ju planera ridlägret oxå asknfWBGJDBSFVkdsnv. JAJA hejsvejs. Är trött nu hehe, intressant jao. Btw. åkte transport idag sista biten hem jao cooooling synd att ni inte va i stallet 🙁 lalalala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *