hade de gott

 bjuder på den sjätte asså, hade haft håret uppsatt hahah gud
 
dampet som malou och jag hade i torsdags, åh dubis ♥ laddade upp inför beach 2013 liksom, istället blev jag röd som en tomat [bräääääänd </3] ni vet, morotsolja på hudtyp 2 som typ ska ha minst solfaktor 20 hade nu solfaktor 4 ha ha ha ha…
innan vi stack hem till mig så red vi oxå tsm till tallen och badade med hästarna, myyyyyys! var barbacka med hacket och shorts <3333333333333 ramlade även av på hemvägen när vi galopperade hahah gud asså jag vet inte kalle fick för sig att tvärstanna och börja studsa så jag flög över halsen, dock så ställde jag mig på benen, så typ som om jag satt av, kiiiiiing. ska sluta babbla nu heeeeej ♥ SKOLAVSLUTNING IDAG KMR BILDER, SOMMARLOOOOOOOOV

21 reaktioner till “hade de gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *