chaba och hugi.

åh sista bilden, Hugis blick hihi sööööööte ♥
 
Har precis kommit hem från hästarna. Vilade idag då vi först var på konfirmation för min kusin sen ikväll ska mamma och pappa på fest, och eftersom Kalle och Zaki går tillsammans i deras sommarhage så kan jag ju inte bara ta Kalle och rida iväg, då får båda panik haha 😉 Men eftersom det är FF ikväll, så kommer Malou och Lisa så vi har lite party med god mat och sånt, mys!
 
NI MED MACBOOK SE HIT.
Igår var jag och pappa inne och kollade på Macbook, blev faktiskt förvånad över att pappa ändå gick med på att vi ska kolla på Macbook hihi, så snällt ♥ Önskar mig verkligen det i födelsedagspresent, ska även försöka samla ihop så mycket pengar jag kan till den så jag kan betala lite hehe c: Har drömt om en macbook sen, ja jag vet hur länge men säkert 2-3 år! Har ju läst och hört från alla jag har frågat att Macbook är bäst och att de håller väldigt länge om man sköter den rätt och tar hand om den, och inte spelar massa spel, för det är ingen speldator. Och det är precis det jag kommer göra! Asså att ta hand om den och inte spela spel, för kommer ha kvar denna jag skriver på nu, rensa den och blåsa den och sen endast spela sims och kanske ladda ner tyngre saker på den, kommer bli perfa!
Men är det någon där ute som har Macbook? Syftar på Pro för det är isf det jag ska ha, men andra går oxå bra! Fungerar de? Har ni haft något strul med dem? Är de snabba och blir inte för varma? Hur länge har ni haft den? Skriv jättegärna!!
Det är ju även Apple, och ja hehe, är ju Applenörd, och märkesbög för den delen också haha 😉
 
juste ja! har även börjat kolla på en ny serie, twisted, så akdfbaskjn bra så man dör och avan, asså omg snyggisch dör hyperventilerar oh my baby asså goooosh. Ska börja kolla på två till oxå heheh, väldigt upptagen på sommaren, tror jag vet vilka jag ska börja kolla på, men får se…

21 reaktioner till “chaba och hugi.”

  1. sv: Vad roligt att du tyckte om det! Glad jag blir.
    Varmt välkommen tillbaka till min blogg för mer inspirerande hår och smink inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *