svävar på rosa moln

testade bara något dreamy hehe.
 
Asså hade förväntat mig jäääääättemycket av denna lilla mackapär [haha] men asså att den är såhär bra, det är ju helt otroligt, helt fkn unbelievable. Kommer aldrigaldrigaldrig gå över till windows igen asså haha.
 
Idag har jag förutom suttit och lekt och fixat med mace [har redan ett namn, ni förstår nog var det kommer ifrån haha] ridit till JSB [ängarna] med Kalle, forever alone haha. Gnäggade inte mycket och var lugn, fast de brukar han ju vara haha 😉 Men tog race upp för backen två ggr, fyfan vad han springer! Haha, så roligt, barbacka oxå såklart <3<3<3<33<3<33 I shorts <3<33<<3<3<3<3 Har använt sadeln typ 2 ggr nu på sommarlovet och har inte använt ridkläder en ända gång haha, dör bara av att tänka på det :’)
 
Ska fortsätta med mitt skrivbordsunderlägg nu till mace, kmr vara rooooosa, bögigt hihi. Kommer visa det! Ska även fixa med ikoner och allt annat.
puss o kram

40 reaktioner till “svävar på rosa moln”

 1. – Det lät helt fantastiskt! :’) Har ni ängar och sånt ni kan rida på eller måste ni vänta till dom skötdat eller så? 🙂

 2. Sv: Ja, jag är i Karlshamn nu =) Vad roligt! Min bror bor här, han gifte sig i lördags så vi var på bröllop, brunch och så har vi hjälp till med förberedelserna. Ska vara här i 2 dagar till. Allt bra?
  Hoppas du får en bra dag! =)

 3. Grym blogg! :-*
  Nu har jag kört igång en ny tävling som är lika grym som de andra. Det är lika enkelt som vanligt att delta och alla har lika stor chans att vinna.
  Du kan iallafall kika in, kram!

 4. svar: tack så mycket! hur har du redigerat bilderna i headern så att dem har en sånt där mjukt och fint ljus? xx

 5. Vilka fina bilder! Hur redigerar du dom för att få dom sådär? Har du något lager på dom så att inte färgerna är så skarpa lixom? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *