SUMMER EDITION 2013

NU ÄR DEN UPPE!
Min nya design, blev riktigt nöjd faktiskt. Känns mer som mig, de andra har inte känts såhär bra hihi. Men nu vill jag veta vad ni tycker!!
Blev den bra? Passar den in på mina bilder och mig? Ser någonting konstigt ut? Bättre/finare än förra? [länk] Fattas något? [kan vara länk, stavfel m.m]
 
Nu måste jag gå ut eller något haha! Har hållt på med denna sen torsdag, så måste göra något annat haha. Hoppas ni tycker de blev fint! puss
btw, massa ovisade bilder i headern som kmr upp i inlägg sen oxå hihi

73 reaktioner till “SUMMER EDITION 2013”

  1. Ååh! Tur att jag kikar in här för första gången när du precis har lagt in världens finaste header! Har aldrig sett din blogg förut men tycker den är jättefin och härlig, och jag kommer nog fortsätta följa den 🙂 Du tar underbara bilder också!

  2. denna blev grymt mycket snyggare! hade jag haft kvar mitt ps hade jag också försökt göra såna här fina designer! du är riktigt duktig 🙂
    sv: ja jag har inte kommit fram till om det är en bra eller dålig talang haha. åh vad kul att du ska titta på en ny dator. det är verkligen inte kul när man inte vet om bilderna försvinner eller inte..

  3. Jätte fin design, gör du designers åt folk på beställning gratis? Isåfall är jag sjukt intresserad!! Jätte fin verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *