my babies

Kalle gör först en rolig min ↑ så ful haha                                                                                             sen kan han vara söt ↑ min fina ♥
Och zaki på tredje bilden, får panik asså x’D Han gör alltid så, för han är så lat så han orkar inte hålla upp sitt egna huvud så han lägger det på Kalle :’DDDD
 
woopwoop, sitter och håller på med ny design! Den kommer upp imon tror jag. Den kommer vara…. rosa haha! Såklart rosa :’) Men bildspelet kommer åka bort.. hoppas ni är excited hihi! Ska även prova en ny sak, kommer ta åratal att koda det, så det kommer nog inte upp imon, men kanske efter det, när jag har löst kodandet hahah, väldigt knepigt hehe. Nej nu ska jag fortsätta!
xoxo

36 reaktioner till “my babies”

 1. Hejsan! 🙂
  Har precis gjort ett inlägg på min blogg om jag ska börja göra videoinlägg genom youtube! Så du får gärna gå in på min blogg och kommentera ja/nej om videoinlägg och om JA så får du gärna ge tips om vilka videos jag ska göra!
  Ha det, kramis! <3

 2. så sjukt härliga bilder 🙂 hästar <333
  kolla gärna in min blogg, bor i spanien hos en kompis i 2 veckor så lägger ut bilder och sånt 🙂

 3. Åh så fina bilder!
  SV; Tack! Jag köpte först dom gråa på junkyard, men sen när jag skulle byta köpte jag dom vita på en skoaffär som heter Dna eftersom att min storlek inte fanns 🙂 Men dom finns på flera sidor på nätet också! KRAM

 4. Svar: åh tack så mycket!:)
  Super söta bilder på hästarna, det var väldigt fint ljus:)
  Vad har du för kamera?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *