fina grammahagen [part 2]

så fint!
 
Har haft fullt upp dessa två dagar som gått, eftersom.. vi håller på och fixa mitt rum! Vi var på Ikea i fredags och jag hade fixat ritning [king, blir arkitekt sen] och skrivit ner allt jag ville ha till mitt rum, sen så åkte vi och köpte det på Ikea, hihi, tack bästa pappi ♥ Detta blir en tidig födelsedagspresent haha 😉 Har tagit förebilder och ska ta efterbilder också, inte klart än, en sak ska upp till sen såklart så glömde vi ta en sak på Ikea och pappa ska lämna saker där så ska dit igen och bara köpa det sista. Sen behöver jag även till Ullared eftersom de har ju så mycket inredningssaker till bra priser och så söta saker, men dock så kommer jag nog inte ha några pengar om vi ska dit för sparar till Macbook, haha, jaja, får vänta lite, får se vad jag får i födelsedagspresent, förhoppningsvis pengar av släkten så då kanske inte jag är så långt ifrån Macbook :’D

27 reaktioner till “fina grammahagen [part 2]”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *